Centrum Groepswonen 07 oktober 2019
Kennismaking woongroep Ypenburg

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om verder te lezen

Kennismaking woongroep Ypenburg

U heeft zich eerder ingeschreven bij Centrum Groepswonen. Omdat u heeft aangegeven interesse te hebben in het wonen in een woongroep voor ouderen in de wijk Ypenburg of geen voorkeur voor een stadsdeel heeft uitgesproken, sturen wij u deze mail. Mocht uw interesse ondertussen gewijzigd zijn, geef dit dan bij ons aan.


Woongemeenschap Ypenburg, in de gelijknamige wijk, is een centraal gelegen woongroep voor actieve 50 plussers. Zij zijn hard op zoek naar nieuwe aspirant-leden die bij de groep passen. Al komt er op dit moment niet direct een appartement vrij, dit is de perfecte manier om in contact te komen!


Op zaterdagmiddag 26 oktober van 14.00 – 16.00 opent de groep gastvrij haar deuren!


De woongroep kenmerkt zich als een vrolijke en gezellige groep waarin de goede sfeer wordt geroemd. Mensen hebben respect en begrip voor elkaar. Dit blijkt wel uit het feit dat veel van de oorspronkelijke bewoners er vanaf de oprichting in 2004 nog steeds wonen. In oktober/november viert de groep haar 15-jarig bestaan!


De 2 en 3 kamer-appartementen zijn allemaal licht en ruim en bevinden zich op de tweede etage van het appartementencomplex. Op de begane grond zit een buurtcentrum alsmede een sportcentrum waar de bewoners graag gebruik van maken. Om de hoek een winkelcentrum en zwembad, bibliotheek en medische voorzieningen binnen loopafstand.


De woongroep beschikt over een gemeenschappelijke ruimte waar bewoners elkaar regelmatig kunnen ontmoeten. Het groepswonen is niet geheel vrijblijvend. De leden van de woongroep worden gevraagd mee te denken over het invullen van activiteiten, dienst te doen tijdens het happy hour en wellicht een bestuursfunctie te bekleden.


Om in aanmerking te komen voor een woning is er een inkomensgrens van maximaal voor 1 persoon tot € 22.700 en voor 2 personen tot € 30.825. Als u binnen deze categorie valt, bent u van harte welkom om eens kennis te komen maken. Laat het ons weten, u ontvangt daarna dan de uitnodiging met details over 26 oktober.

Agenda & bijeenkomsten

24 feb Woonkern De Lier eerste bijeenkomst groepsvorming
Tijd: 16.00 - 18.00 uur
bekijk
02 mrt Woonkern 's Gravenzande eerste bijeenkomst groepsvorming
Tijd: 16.00 - 18.00 uur
bekijk
04 mrt Maart 2020 informatieve bijeenkomst belangstellenden
Tijd: 14.00 - 16.00 uur
bekijk
09 mrt Woonkern Monster eerste bijeenkomst groepsvorming
Tijd: 16.00 - 18.00 uur
bekijk
10 mrt Woonkern Wateringen eerste bijeenkomst groepsvorming
Tijd: 16.00 - 18.00 uur
bekijk

Centrum Groepswonen
Riviervismarkt 2
2513 AM Den Haag

070 - 21 70 005
info@centrumgroepswonen.nl

Facebook
afmelden