sluit
sluit

Kloosterveenstraat (Ichtus)

Kloosterveenstraat 113 - Escamp
als u op de rode bolletjes klikt, krijgt u meer foto's te zien.

Korte kennismaking

 


De groep staat open voor mensen die 'waardevol' voor en met elkaar willen leven. Gastvrijheid, respect én met aandacht voor ieders levenshouding en levensovertuiging.

Deze woongemeenschap is lid van het GDO.


Aspirant-leden gezocht!

 

Woongroep Kloosterveenstraat is opzoek naar aspirant-leden, al komt er nu niet direct een woning vrij. Het gaat om sociale huurwoningen in de hoogste huurcategorie. De woningcorporaties zijn heel strikt op het gebied van passend toewijzen! Check goed of u het passende jaarinkomen heeft . (Zie voor meer informatie de tabel inkomenseisen)


Woningen en gemeenschappelijke voorzieningen

Woningen: ruime 3-kamerappartementen (totaal 13).

Gebouw: op de parterre en de eerste etage. De parterrewoningen hebben een tuin, die op de eerste etage een frans balkon. Aan de tuin- en balkonzijde kijken de woningen uit op een autovrijgedeelte. Het project is gerealiseerd op: 1 juli 2006. In het complex zijn ook (huur- en koop) woningen die niet zijn aangesloten bij de woongroep.

Huur: Alle woningen vallen binnen de sociale huur en er gelden de hoogste inkomenseisen voor sociale huur. tabel inkomenseisen

Gemeenschappelijke ruimtes: Een grote tuin, een grote gemeenschappelijke ruimte die rolstoeltoegankelijk is (incl. toilet), een logeerkamer. Een berging voor fietsen en scootmobielen met oplaadmogelijkheid en een centrale hal.

Overig: Lift aanwezig, huisdieren zijn welkom, alleen niet in de gemeenschappelijke ruimtes.


Activiteiten

In de gemeenschappelijke ruimte wordt vergaderd, worden spelletjes gedaan en zijn er wisselende creatieve activiteiten. Bij voldoende interesse zijn er ook uitstapjes.

Eens per 14 dagen op maandag uitgebreid koffie om 10.30. Eens per 14 dagen op woensdag uitgebreid thee om 15.00. Eens per 14 dagen op vrijdag is er een gezamenlijke warme maaltijd waarbij buitenstaanders ook welkom zijn.

Ligging en bereikbaarheid

Openbaar vervoer: Tram 9 en 16 en bus 21, 23 en 25

Winkels: Winkelcentrum Leyweg om de hoek

Groen: op loopafstand Zuiderpark - Park ‘de Meent’

Medische voorzieningen: Ziekenhuis/apotheek/artsen in de buurt

Parkeren: Parkeerplaatsen voldoende (betaald)

Locatie


Interesse in groepswonen?


Stuur ons een e-mail via deze link met uw naam, telefoonnummer, leeftijd en of u onze nieuwsbrief zou willen ontvangen (deze wordt ongeveer drie keer per jaar verzonden).

De standaard procedure is dat u eerst naar één van onze informatiebijeenkomsten komt. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Bent u al ingeschreven bij Woonnet-Haaglanden? Heeft u nog vragen? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Specificaties


Adres
Kloosterveenstraat 113
Postcode
2545 LP
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Escamp
Aantal woningen
13
Aantal beschikbaar
geen
Verhuurder
HaagWonen
Leeftijdsgrens
> 50 jaar