Kloosterveenstraat (Ichtus)

Kloosterveenstraat 113 - Escamp

Korte kennismaking


De groep staat open voor mensen die 'waardevol' voor en met elkaar willen leven. Gastvrijheid, respect én met aandacht voor ieders levenshouding en levensovertuiging.

Deze woongemeenschap is lid van het GDO.

Aspirant-leden gezocht!


Kom kennis maken op woensdagmiddag 16 oktober van 14.00-16.00! Woongemeenschap Kloosterveenstraat (Ichtus) is hard op zoek naar nieuwe aspirant-leden die bij de groep passen. Al komt er op dit moment niet direct een appartement vrij, dit is de perfecte manier om in contact te komen! De woongroep Kloosterveenstraat staat open voor mensen die ‘waardevol’ voor en met elkaar willen leven. Gastvrijheid, aandacht én respect voor ieders levenshouding en levensovertuiging. Let op de inkomenseisen!

Woningen en gemeenschappelijke voorzieningen

Woningen: ruime 3-kamerappartementen (totaal 13).

Het gebouw: op de parterre en de eerste etage. De parterrewoningen hebben een tuin, die op de eerste etage een frans balkon. Aan de tuin- en balkonzijde kijken de woningen uit op een autovrijgedeelte. Het project is gerealiseerd op: 1 juli 2006. In het complex zijn ook (huur- en koop) woningen die niet zijn aangesloten bij de woongroep.

Huur: De kale huur komt neer op ruim 680 euro per maand. Huurtoeslag is niet meer van toepassing. Om in aanmerking te komen voor een woning is er een inkomenseis voor 1 persoon tussen € 22.700- € 38.035. Voor 2 personen onder de AOW-gerechtigde leeftijd geldt de inkomensgrens van € 30.825- € 38.035 en boven de AOW-gerechtigde leeftijd € 30.800- € 38.035.

Gemeenschappelijke ruimtes: Een grote tuin, een grote gemeenschappelijke ruimte die rolstoeltoegankelijk is (incl. toilet), een logeerkamer. Een berging voor fietsen en scootmobielen met oplaadmogelijkheid en een centrale hal.

Overig: Lift aanwezig, huisdieren zijn welkom, alleen niet in de gemeenschappelijke ruimtes.

Activiteiten

Eens per 14 dagen op maandag uitgebreid koffie om 10.30

Eens per 14 dagen op woensdag uitgebreid thee om 15.00

Eens per 14 dagen op vrijdag is er een gezamenlijke warme maaltijd waarbij buitenstaanders ook welkom zijn.

In de gemeenschappelijke ruimte wordt vergaderd, worden spelletjes gedaan en zijn er wisselende creatieve activiteiten. Bij voldoende interesse zijn er ook uitstapjes.

Ligging en bereikbaarheid

Openbaar vervoer: Tram 9 en 16 en bus 21, 23 en 25

Winkels: Winkelcentrum Leyweg om de hoek

Groen: op loopafstandZuiderpark - Drents plantsoen - Park ‘de Meent’

Medische voorzieningen: Ziekenhuis/apotheek/artsen in de buurt

Parkeren: Parkeerplaatsen voldoende (betaald)


Locatie


Interesse in deze woongroep?


Stuur ons een e-mail via deze link met uw naam, telefoonnummer, leeftijd en of u onze nieuwsbrief zou willen ontvangen (deze wordt ongeveer drie keer per jaar verzonden).

De standaard procedure is dat u eerst naar één van onze informatiebijeenkomsten komt. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Bent u al ingeschreven bij Woonnet-Haaglanden? Heeft u nog vragen? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Specificaties


Adres
Kloosterveenstraat 113
Postcode
2545 LP
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Escamp
Aantal woningen
13
Aantal beschikbaar
geen
Verhuurder
Haag Wonen
Leeftijdsgrens
> 50 jaar