Nieuwe locaties

Woongroepen in ontwikkeling

Nieuwe locaties


Centrum Groepswonen heeft op dit moment een aantal nieuwe locaties in ontwikkeling:

Scheveningseweg

Een voormalig kantoorgebouw wordt herontwikkeld tot een appartementencomplex. Het betreft hier twee- en driekamerappartementen in de vrije sector.
Dit complex is prachtig gelegen tegenover de Scheveningse bosjes en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Start bouw najaar 2019. In overleg met de ontwikkelaar heeft Centrum Groepswonen de gelegenheid gekregen om in dit grotere pand een woongroep te formeren.

Indien u interesse heeft, kunt u een e-mail sturen naar info@centrumgroepswonen.nl

De Vroon

Gelegen pal achter de duinen verrijst de lommerrijke wijk Vroondaal.
Op een bijzondere locatie, in typisch Haagse stijl, wordt onderzocht of een klein appartementengebouw speciaal voor groepswonen kan worden ontwikkeld. De ambitie is om in Vroondaal een veerkrachtig en vitaal woon-zorgconcept te ontwikkelen waar langer thuis wonen vanzelfsprekend is. Een vernieuwend concept van huurappartementen in de vrije sector en collectieve ruimten met zorg en services als toevoeging voor vitaal wonen in deze wijk. Kijk voor meer informatie op www.vroondaal-devroon.nl.

Op 8 december 2018 j.l. vond de startbijeenkomst van het project De Vroon plaats. Deze bijeenkomst was druk bezocht en er werd met enthousiasme gereageerd op de plannen. Het verslag van deze bijeenkomst zal binnenkort op deze site gezet worden.