Nieuwe locaties

Woongroepen in ontwikkeling

Nieuwe locaties


Centrum Groepswonen heeft op dit moment een aantal nieuwe locaties in ontwikkeling:

Plesmanduin

In het voormalige ministerie van Verkeer en Waterstaat/ het voormalige hoofdkantoor van de KLM, wordt een bijzonder woonconplex ontwikkeld. Samen met de trotse eigenaar Impact Vastgoed werken wij aan een nieuwe vorm van groepswonen in dit gebouw. Het gaat om woningen in het hoogste segment van de sociale huur. Deze woningen zijn bedoeld voor zowel jongeren als ouderen. Lees meer over dit project in de blog van onze directeur Terry van der Heide.

Indien u interesse heeft in deze groep, kunt u een e-mail sturen naar info@centrumgroepswonen.nl

Scheveningseweg

Een voormalig kantoorgebouw wordt herontwikkeld tot een appartementencomplex. Het betreft hier twee- en driekamerappartementen in de vrije sector.
Dit complex is prachtig gelegen tegenover de Scheveningse bosjes en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Start bouw najaar 2020. In overleg met de ontwikkelaar heeft Centrum Groepswonen de gelegenheid gekregen om in dit grotere pand een woongroep te formeren.

Indien u interesse heeft, kunt u een e-mail sturen naar info@centrumgroepswonen.nl

De Vroon

Gelegen pal achter de duinen verrijst de lommerrijke wijk Vroondaal.
Op een bijzondere locatie, in typisch Haagse stijl, wordt onderzocht of een klein appartementengebouw speciaal voor groepswonen kan worden ontwikkeld. De ambitie is om in Vroondaal een veerkrachtig en vitaal woon-zorgconcept te ontwikkelen waar langer thuis wonen vanzelfsprekend is. Een vernieuwend concept van huurappartementen in de vrije sector en collectieve ruimten met zorg en services als toevoeging voor vitaal wonen in deze wijk. Kijk voor meer informatie op www.vroondaal-devroon.nl.

Op zaterdagochtend 9 maart 2019 heeft de derde bijeenkomst van De Vroon plaatsgevonden. Kijk voor meer informatie over deze bijeenkomst hier.