sluit
sluit
Ons advies aan de gemeente Den Haag, Droom Durf Doe! (met het onderliggende rapport) downloaden? Klik hier

Prins Willemhof

Hoge Prins Willemstraat 12-120 - Scheveningen
als u op de rode bolletjes klikt, krijgt u meer foto's te zien.

Let op: U kunt zich niet via ons opgeven.

Prins Willemhof is geen woongroep! Heeft u interesse om in dit seniorencomplex te gaan wonen dan kunt u contact opnemen met Respect via 070-3069101 voor meer informatie of voor het aanvragen van een inschrijfformulier. U kunt uw interesse ook kenbaar maken aan de woonconsulent door haar een email te sturen. woonconsulent@respectzorg.nl

Er is een lange wachtlijst voor dit complex, met name voor de 2 en 3 kamerwoningen.

Korte kennismaking


Het complex Prins Willemhof is gelegen in de hoek van de hoge Prins Willemstraat en de Badhuisstraat . Op korte afstand daar vandaan loop je door de gezellige Keizerstraat zo door naar de boulevard en het strand van Scheveningen. Woonzorg Nederland is de eigenaar van dit complex maar Respect verhuurt en beheert de woningen. Er kan gebruik gemaakt worden van de dienstverlening van Respect. Prins Willemhof kenmerkt zich door een actieve bewonerscommissie, die veel regelt en organiseert voor haar bewoners.

De appartementen zijn bestemd voor senioren zonder of met een lage zorgindicatie. Voor meer informatie zie de website van Respect: https://www.respectzorg.nl/prins-willemhof

Woningen en gemeenschappelijke voorzieningen


Woningen: 1( studio), 2 en 3 kamerwoningen, alle woningen hebben de beschikking over een eigen buitenruimte. In de woningen bevinden zich de aparte bergruimten.

De woningen op de etages zijn bereikbaar per lift en hebben hun voordeuren aan een brede galerij.

Gebouw: 74 appartementen verdeeld over 6 en 7 woonlagen

Huur: Alle woningen hebben een huurprijs in de sociale huursector. Huurtoeslag is mogelijk. tabel inkomenseisen

Gemeenschappelijke ruimtes: het complex beschikt over een grote recreatiezaal met keuken waar veel activiteiten georganiseerd worden. Naast deze ruimte is er een aparte ruimte voor een biljart. De bedoeling is dat dit biljart tzt verplaatst wordt naar de recreatieruimte. Voor het stallen van de fietsen en de scootmobiels is een aparte ruimte.

Overig: Lift aanwezig. Huisdieren zijn toegestaan. Et Pleisje (terras grenzend aan de recreatiezaal)

Activiteiten


Er is een actieve bewonerscommissie aanwezig. Dagelijks is er gelegenheid om gezamenlijk koffie te drinken in de recreatieruimte. Maar deze ruimte wordt ook voor tal van andere activiteiten gebruikt. Zo wordt er o.a gekaart, bingo gespeeld, film gekeken, incidenteel samen gegeten, en muziek geluisterd. Ook een jaarlijks uitje wordt georganiseerd door de commissie. Meedoen aan de activiteiten is geen verplichting maar wordt wel wordt zéér gewaardeerd!

Ligging en bereikbaarheid


Openbaar vervoer: Tram 1, bus 22

Winkels: in de nabije omgeving zijn veel winkels en diverse grote supermarkten

Groen: Scheveningse bosjes en het strand bevinden zich op loopafstand

Medische voorzieningen: huisartsen en tandartsen en apotheek in de directe omgeving

Buurtvoorzieningen: Bibliotheek op loopafstand.

Parkeren: achter het complex is een parkeerterrein waar de huurders een eigen parkeerplek kunnen huren


Locatie


Interesse in groepswonen?

Heeft u wel interesse in groepswonen? Kom dan naar één van onze informatiebijeenkomsten. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Specificaties


Adres
Hoge Prins Willemstraat 12-120
Postcode
2584 HZ
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Scheveningen
Aantal woningen
74
Aantal beschikbaar
geen
Verhuurder
Respect
Leeftijdsgrens
> 55 jaar

Contactinformatie