sluit
sluit
Publicatie over groepsvorming: 'Samen komen we er wel' Meer lezen en downloaden?

Prinsenheem

Heemraadstraat 201-E - Scheveningen
Meer foto's zien? klik op de rode bolletjes.

Korte kennismaking


Verborgen in hartje Scheveningen ligt Prinsenheem in een voormalig pand van een lagere school. Het pand is zoveel mogelijk intact gelaten.

Woningen en gemeenschappelijke voorzieningen


Grootte van de woningen: Het gebouw bestaat uit twee verdiepingen waarvan de 14 woningen voor het groepswonen bestemd zijn. Alle woningen hebben twee kamers behalve de twee woningen in de vrije sector. Dit zijn driekamerwoningen.

Huur: 12 woningen vallen binnen de sociale huur en twee woningen vallen binnen de vrije sector. Voor sociale huurwoningen gelden de laagste inkomenseisen.

Gemeenschappelijke ruimtes: Het gebouw grenst aan een groenstrook waar de benedenbewoners een eigen geveltuintje hebben. Daarbuiten staan bankjes voor de andere bewoners.

Er is een grote gemeenschappelijke ruimte, een berging voor fietsen en voor wat extra spullen en een logeerkamer.

Overig: Lift aanwezig. Huisdieren welkom, alleen niet in de gemeenschappelijke ruimtes. Rolstoeltoegankelijk met een oplaadpunt voor een scootmobiel.

Activiteiten


Geregeld zijn er koffieochtenden waarbij nieuwe bewoners welkom zijn.

Ligging en bereikbaarheid


Openbaar vervoer: Tramlijn 1 en 11 en bussen 21 en 22

Winkels: Winkelstraten Badhuisstraat en Keizerstraat om de hoek, alsmede de boulevard in Scheveningen.

Groen op loopafstand: Stadsboerderij ’t Waaygat aan de Havenkade, Westbroekpark, Scheveningse Bosjes en het strand/de zee.

Medische voorzieningen: Apotheek/artsen in de buurt. Ziekenhuis bereikbaar per OV.

Andere buurtvoorzieningen: Museum Beelden aan Zee en Muzee Scheveningen.Wijkcentrum Het Kalhuis aan de Badhuisstraat. Bibliotheek aan de Badhuisstraat, hoek Scheveningseweg. Zwembad de Blinkerd in de buurt.

Parkeren: Betaald parkeren.

Locatie


Interesse in groepswonen?


Stuur ons een e-mail via deze link met uw naam, telefoonnummer, leeftijd en of u onze nieuwsbrief zou willen ontvangen (deze wordt ongeveer drie keer per jaar verzonden).

De standaard procedure is dat u eerst naar één van onze informatiebijeenkomsten komt. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Bent u al ingeschreven bij Woonnet-Haaglanden? Heeft u nog vragen? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Specificaties


Adres
Heemraadstraat 201-E
Postcode
2586 SV
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Scheveningen
Aantal woningen
14
Aantal beschikbaar
geen
Verhuurder
Hof Wonen
Leeftijdsgrens
> 50 jaar