sluit
sluit
Ons advies aan de gemeente Den Haag, Droom Durf Doe! (met het onderliggende rapport) downloaden? Klik hier

Simon Carmiggelt

Nocturnestraat 4-218 - Loosduinen
als u op de rode bolletjes klikt, krijgt u meer foto's te zien.

Let op: U kunt zich niet via ons opgeven.

Simon Carmiggelt is geen woongroep! Er is een lange wachtlijst voor dit seniorencomplex. Heeft u belangstelling om hier te gaan wonen dan kunt u een inschrijfformulier aanvragen bij de beheerder van dit complex, de heer Fens. Hij is dagelijks bereikbaar tussen 08.30 uur en 13.00 uur via telefoonnummer: 088-9210410. Op de website van de verhuurder Woonzorg kunt u ook een inschrijfformulier vinden (www.woonzorg.nl/simon_carmiggelt_den_haag)

Korte kennismaking


In 1987 is dit complex opgeleverd en kreeg de naam Simon Carmiggelt, vernoemd naar de Humanist, Hagenaar, journalist, schrijver en dichter die in dit jaar overleed. Vervelen hoef je je niet als je hier woont. Er worden veel activiteiten georganiseerd door een actieve bewonerscommissie en veel bewoners dragen hun steentje hieraan bij. Meedoen aan de activiteiten is niet verplicht maar een sociale opstelling wordt wel van je verwacht.128 mensen bewonen de 101 appartementen in dit ruim opgezette gebouw. De leeftijd van de bewoners varieert tussen de 61 en 99 jaar.

Woningen en gemeenschappelijke voorzieningen


Woningen: in totaal zijn er 101 woningen waarvan 76, 2- kamerwoningen en 25, 3-kamerwoningen.

Gebouw: Zeer ruim opgezet complex met 5 woonlagen. De voordeuren van de woningen bevinden zich aan de brede inpandige galerijen.

Huur: Voor de meeste woningen kan men huurtoeslag aanvragen maar dit geldt niet voor de 3-kamerwoningen en een aantal grotere 2-kamerwoningen. tabel inkomenseisen

Gemeenschappelijke ruimtes: Grote recreatiezaal met bar, biljartruimte, wasruimte, gereedschapsruimte, fietsenberging en bibliotheek verspreid over diverse etages.

Overig: 2 logeerkamers

Woningen en gemeenschappelijke voorzieningen


Woningen: 1( studio), 2 en 3 kamerwoningen, alle woningen hebben de beschikking over een eigen buitenruimte. In de woningen bevinden zich de aparte bergruimten.

De woningen op de etages zijn bereikbaar per lift en hebben hun voordeuren aan een brede galerij.

Gebouw: 74 appartementen verdeeld over 6 en 7 woonlagen

Huur: Alle woningen hebben een huurprijs in de sociale huursector. Huurtoeslag is mogelijk. tabel inkomenseisen

Gemeenschappelijke ruimtes: het complex beschikt over een grote recreatiezaal met keuken waar veel activiteiten georganiseerd worden. Naast deze ruimte is er een aparte ruimte voor een biljart. De bedoeling is dat dit biljart tzt verplaatst wordt naar de recreatieruimte. Voor het stallen van de fietsen en de scootmobiels is een aparte ruimte.

Overig: Lift aanwezig. Huisdieren zijn toegestaan. Et Pleisje (terras grenzend aan de recreatiezaal)

Activiteiten


Ieder dag is er gelegenheid om gezamenlijk koffie te drinken. Daarnaast zijn er vrijwel ieder dag andere activiteiten. Zo kan er gesjoeld worden, is er een gym-en knutselclub, een kaartavond, een avond waarop men kan line-dansen en is er 3 dagen per week gelegenheid om een borrel met elkaar te drinken. Vier keer per jaar wordt er gezamenlijk gegeten. Ook de jaarlijks BBQ ontbreekt niet. Verder zijn er gezamenlijke uitjes en speciale themamiddagen. Twee maal per jaar is er een grote rommelmarkt in de algemene ruimte.

Ligging en bereikbaarheid


Openbaar vervoer: Randstadrail binnen 100 meter

Winkels: winkelcentrum Loosduinen en Alphons Diepenbrockhof

Groen: Meer en Bosch, Madepolder en strand op redelijke afstand

Medische voorzieningen: In het centrum van Loosduinen op loopafstand

Buurtvoorzieningen: Bibliotheek op loopafstand.

Parkeren: vrij parkeren in de directe omgeving


Locatie


Interesse in groepswonen?

Heeft u wel interesse in groepswonen? Kom dan naar één van onze informatiebijeenkomsten. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Specificaties


Adres
Nocturnestraat 4-218
Postcode
2553 TK
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Loosduinen
Aantal woningen
101
Aantal beschikbaar
geen
Verhuurder
Woonzorg
Leeftijdsgrens
> 55 jaar

Contactinformatie