sluit
sluit
Ons advies aan de gemeente Den Haag, Droom Durf Doe! (met het onderliggende rapport) downloaden? Klik hier

Symfonie / Naaste Buren

Händellaan 50 - Loosduinen
als u op de rode bolletjes klikt in de foto, krijgt u meer foto's te zien.

Wooncollectief De Symfonie


Hoe wil je wonen?


Privé wonen, in een eigen appartement en ook genieten van een groep “naaste buren”? Buren die graag zo duurzaam mogelijk leven en waar een beroep op gedaan kan worden als dit gewenst is? Is dit een aanlokkelijk idee? Dan is woon collectief De Symfonie in Den Haag misschien wel het antwoord.

De Bethelkerk


Twee kerklofts, tien nieuwbouw appartementen inclusief een activiteitencentrum in de oude Bethelkerk aan de Mozartlaan in Den Haag worden medio 2023 opgeleverd. Deze koopwoningen variëren in grootte van 68 -117 m2 en zullen qua prijzen marktconform worden aangeboden door de projectontwikkelaar.

De Symfonie


Stichting De Symfonie is een wooncollectief, met een aantal actieve bestuurs- en werkgroep leden. Allen hebben de wens om bewoner te gaan worden van dit bijzondere complex (uitsluitend koop) en gezamenlijk zorg te dragen voor gebouw en tuin. Als divers samengestelde groep willen ze vooral goede buren zijn voor elkaar, met ieder een eigen woning en een eigen voordeur. De gezamenlijke ruimtes, tuin en parkeerplaatsen worden gedeeld.

Het collectief heeft het eerste recht van koop voor de woningen, juridisch vastgelegd met de projectontwikkelaar. De groep bestaat uit singles en stellen van verschillende leeftijden.

Op dit moment (juli 2021) zijn er geen woningen meer beschikbaar en is er ook al een reservelijst.

Kijk op de website voor meer informatie https://wonenindesymfonie.nl/

Of op de facebookpagina van de Symfonie https://www.facebook.com/wooncollectiefdesymfonie

Locatie


Interesse in groepswonen?

Heeft u wel interesse in groepswonen? Kom dan naar één van onze informatiebijeenkomsten. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Specificaties


Adres
Händellaan 50
Postcode
2555 WE
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Loosduinen
Aantal woningen
12
Aantal beschikbaar
geen
Leeftijdsgrens
Geen

Contactinformatie