sluit
sluit
Ons advies aan de gemeente Den Haag, Droom Durf Doe! (met het onderliggende rapport) downloaden? Klik hier

Thuishaven

Seinpoststraat 161 - 292 - Scheveningen
als u op de rode bolletjes klikt, krijgt u meer foto's te zien.

Let op: U kunt zich niet via ons opgeven.

Thuishaven is geen woongroep! en u kunt zich niet via ons opgeven. Heeft u interesse in dit bijzondere seniorencomplex? De woningen zijn alleen beschikbaar wanneer u een vorm van indicatie heeft. Te denken valt aan huishoudelijke hulp of wijkverpleging. U kunt zich aanmelden bij het klantenbureau van Cardia, tel: 070-8008888 of via de website, www.cardia.nl

Korte kennismaking


Deze huurwoningen liggen centraal gelegen in Scheveningen, vlakbij de Badhuisstraat. Het is een populaire locatie voor Scheveningers maar uiteraard zijn niet Scheveningers ook van harte welkom. De huurwoningen zijn binnendoor te bereiken via de zeer vriendelijk ogende hoofdentree van de Thuishaven of via een eigen entree aan de Seinpoststraat. In een aparte vleugel van de Thuishaven is een verpleeghuiszorgafdeling gevestigd en 13 woningen die geschikt zijn voor rolstolgebruikers. In de omgeving zijn veel voorzieningen. Het strand is bereikbaar voor de doorstappers en naast het complex is een parkje waar ook zwembad de Blinkerd ligt.

Woningen en gemeenschappelijke voorzieningen


Woningen: 143 huurwoningen waarvan 13 rolstoelwoningen

Gebouw: De huurwoningen liggen aan de Seinpoststraat, de hoogst gelegen woning ligt op de 8e verdieping, de rolstoelwoningen hebben hun entree aan de Neptunustraat.

Huur: Alle woningen vallen in de sociale huursector. Huurtoeslag is mogelijk. Naast de huur betaalt men ook servicekosten. Bruto verzamelinkomen tussen € 20.000 - € 39.055; Uitzondering; als er 10 uur of meer thuiszorg (verzorging en verpleging) per week wordt afgenomen, dan vervalt de maximale inkomensgrens.

Gemeenschappelijke ruimtes: in de gezellige entree van de Thuishaven kunnende bewoners van de huurwoningen elkaar bij de koffie treffen.

Overig: Er is een lift, biljarttafel, apart zitje op de etage, kapper in het gebouw.

Activiteiten


Tijdens werkdagen ( dus niet in het weekend) is er van 10.00-11.30 uur gelegenheid om gezamenlijk koffie te drinken in de gezellige ontvangstruimte van de Thuishaven. Een activiteitencommissie organiseert met enige regelmaat activiteiten als dagjes uit, bingo, bloemschikken. In het gebouw is ook een ontmoetingscentrum waar ook wijkbewoners welkom zijn. Ook de bewoners van de huurwoningen zijn van harte welkom om deel te nemen aan diverse activiteiten. Voor de museumliefhebbers ligt Muzee ( het Scheveningsmuseum) aan de overkant van het complex.

Ligging en bereikbaarheid


Openbaar vervoer: Tram 1 en bus 21 en 23.

Winkels: Veel winkelaanbod in de Badhuisstraat, Keizerstraat of Stevinstraat.

Groen: Naast het complex een ruime groenstrook met zwembad de Blinkerd. Tegenover het complex een grote kinderboerderij.

Medische voorzieningen: Zorg kan vanuit Cardia geleverd worden.

Parkeren: Parkeervergunning kan aangevraagd worden bij de gemeente Den Haag


Locatie


Interesse in groepswonen?

Heeft u wel interesse in groepswonen? Kom dan naar één van onze informatiebijeenkomsten. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Specificaties


Adres
Seinpoststraat 161 - 292
Postcode
2586 HC
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Scheveningen
Aantal woningen
143
Aantal beschikbaar
geen
Verhuurder
Cardia
Leeftijdsgrens
> 65 jaar

Contactinformatie