Centrum Groepswonen 16 september 2019
Bouw mee aan een duurzame woonomgeving!

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om verder te lezen

Bouw mee aan een duurzame woonomgeving!


Bijeenkomst Villa Futura 9 oktober 2019

Villa Futura start het ontwerpproces van een sociaal duurzame woongemeenschap. Nabuurschap is een belangrijk verbindend thema in het nieuwe buurtje, waarin ouderen en gezinnen samen wonen. Met familie (ouders en kinderen) kun je er zelfstandig wonen in je eigen huis maar wel dichtbij elkaar. Meergeneratiewonen op één erf. Er is ruimte voor een gezamenlijke tuin, een gedeelde kas etc. Ook streven we op het gebied van energie en mobiliteit een duurzame ontwikkeling na. Samen wekken we energie op, rijden elektrisch en maken gebruik van een pool van deelauto’s. Een ambitieus concept, waarbij rekening moet worden gehouden met koophuizen vanaf ca. € 375.000.

Praktische informatie

U heeft aangegeven interesse te hebben in het project Villa Futura, daarom ontvangt u deze mail. Het is al een tijdje geleden dat u iets van ons hoorde. Helaas is er vertraging opgetreden, onder andere door het overlijden van de oorspronkelijke architect van het project, Jannis Cappon, begin dit jaar. We zullen hem en zijn creatieve inbreng ontzettend missen. Inmiddels is er een nieuwe architect bij Villa Futura betrokken, Klaas Waarheid van Van Schagen Architecten en we zijn enthousiast met elkaar aan de slag gegaan. Inmiddels hebben we nieuwe informatie die we graag met u willen delen.


U bent van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij de volgende bijeenkomst van Villa Futura die op woensdag 9 oktober om 19.30 zal worden gehouden in het Cultureel Centrum Agora, Fonteynenburghlaan 11, 2275 CZ Voorburg, in de buurt van de (bouw)locatie. Graag horen we van u of u aanwezig kan en wilt zijn. U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via onze website. Nadere details en het programma van de avond ontvangt u begin oktober. Heeft u geen interesse meer in dit project, wilt u dit dan bij ons aangeven?

Agenda & bijeenkomsten

24 feb Woonkern De Lier eerste bijeenkomst groepsvorming
Tijd: 16.00 - 18.00 uur
bekijk
02 mrt Woonkern 's Gravenzande eerste bijeenkomst groepsvorming
Tijd: 16.00 - 18.00 uur
bekijk
04 mrt Maart 2020 informatieve bijeenkomst belangstellenden
Tijd: 14.00 - 16.00 uur
bekijk
09 mrt Woonkern Monster eerste bijeenkomst groepsvorming
Tijd: 16.00 - 18.00 uur
bekijk
10 mrt Woonkern Wateringen eerste bijeenkomst groepsvorming
Tijd: 16.00 - 18.00 uur
bekijk

Centrum Groepswonen
Riviervismarkt 2
2513 AM Den Haag

070 - 21 70 005
info@centrumgroepswonen.nl

Facebook
afmelden