Ypenburg, Bouwgroep Den Haag

Ypenburg, Deelplan 20: Bouwgroep Den Haag

Informatie


Sfeervol wonen dichtbij groen, water en stad. Aan de rand van Ypenburg en pal achter het Hofbad biedt de gemeente ruim 100 kavels aan voor zelfbouwwoningen. Vlakbij een plas, nabij de uitvalswegen en dichtbij alle voorzieningen: van een stadsboerderij tot een NS-station. In Ypenburg achter het Hofbad, is bouwkavel Albatros 48 beschikbaar voor een appartementencomplex voor een bouwgroep. Geschikt voor maximaal 18 woningen voor zelfbewoning. Tot 25 september 2017 kunt u zich registreren als bouwgroep voor de locatie Albatros 48.

Zelfbouw in Ypenburg deelplan 20. Bouwgroep Den Haag zoekt nog enthousiaste leden die samen met ons hun droomwoning willen realiseren in Ypenburg. Het wordt een mooie betaalbare plek, zeer duurzaam gebouwd, met grote buitenruimtes en royale ramen. Je bepaalt zelf hoe je woning er uit komt te zien. Een vide in je stadswoning, een open loft of juist veel kamers? Aan jou de keuze! Er zijn nog plekken vrij, dus heb je interesse om mee te doen? Mail dan naar bouwgroepdenhaag@gmail.com.

Geïnteresseerd? Registreer uw bouwgroep! Bent u geïnteresseerd registreer dan uw bouwgroep. Registeren kan via het registratieformulier op de website www.ikbouwindenhaag.nl . Uw bouwgroep moet minimaal uit 4 leden bestaan om zich te kunnen registreren. Na registratie volgt een intakegesprek. Bij akkoord van de gemeente zal de registratie worden bevestigd. Alleen bouwgroepen die bij de gemeente geregistreerd zijn, komen in aanmerking voor deze locatie.

Locatie


Specificaties


Adres
Aan de rand van Ypenburg  
Postcode
 
Plaats
 
Stadsdeel
Leidschenveen-Ypenburg
Aantal woningen
18
Aantal beschikbaar
18
Verhuurder
n.v.t
Leeftijdsgrens
Geen

Contactinformatie