Nieuwsbrief maart 2024
Centrum Groepswonen 25 oktober 2022
Nieuwsbrief oktober 2022

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om verder te lezen

Nieuwsbrief oktober 2022

Het is verrassend zacht weer voor de tijd van het jaar, al begint het wel steeds meer op herfst te lijken.

In deze nieuwsbrief vertellen wij u over de Webinar 'Woongemeenschap starten in Zuid-Holland' die we samen met de LVGO in december organiseren. Ook geven we u meer informatie over de ontwikkelingen in gemeente Westland, waar verschillende bijeenkomsten zijn georganiseerd en meer zullen volgen. Verder presenteren we met enthousiasme de woongroepenmarkt die in november plaats zal vinden. En tot slot kunt u meer lezen over de vorderingen van project De Vroon. Veel leesplezier gewenst!

Het team van Centrum Groepswonen.

Met deze nieuwsbrieven houden we u op de hoogte van onze activiteiten, onze projecten en geplande bijeenkomsten. U heeft zich hiervoor opgegeven, mocht u daar geen prijs meer op stellen dan kunt u zich altijd laten uitschrijven door een mail te sturen naar info@centrumgroepswonen.nl

Woongroepen-markt bijwonen

Woongroepen-markt bijwonen

Al grotendeels bekend met het concept woongroep, maar wilt u wel graag kennis maken met bewoners uit verschillende woongemeenschappen en hun verhalen horen?

Op donderdagmiddag 24 november van 15.00-18.00 organiseren we een woongroepen-markt! Het wordt een gezellige middag in de gemeenschappelijke ruimte van Centraal Wonen Houtwijk.

Schrijf u snel in want er is maar beperkt plek!

lees meer
Groepswonen Westland

Groepswonen Westland

Op zaterdag 17 september organiseerde de Seniorenraad Westland het Plustival in de Kiem in 's Gravenzande. Het thema was: 'GOED WONEN MAAKT GELUKKIG'. Centrum Groepswonen was erbij met een stand en presentaties.

De afgelopen maanden heeft Centrum Groepswonen samen met gemeente Westland en Seniorenraad Westland verschillende bijeenkomsten georganiseerd in de 'nieuwe' woonkernen, Kwintsheul, Poeldijk, Honselersdijk en Maasdijk.

Voor de vervolgbijeenkomsten in november en december kunt u zich alvast opgeven. Tijdens deze bijeenkomsten zullen vervolgstappen gemaakt worden en zijn er verschillende workshops. Opgeven kan via onze pagina Bijeenkomsten.

Weet u meer mensen die interesse hebben in groepswonen in Westland? Vraag of ze zich willen inschrijven via deze link.

lees meer
De Vroon

De Vroon

In De Vroon woont u zelfstandig, maar bent u niet alleen. Een betrokken bewonersgroep is een belangrijk uitgangspunt. Ondertussen vordert de bouw gestaag. We naderen de oplevering. De meeste appartementen zijn al verhuurd maar gelukkig zijn er nog een paar vrij.

Dus lees meer en schrijf u snel in!

lees meer

Agenda & bijeenkomsten

08 mei Mei 2024 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
15 mei Symposium Leeftijdsvriendelijke Stad en Samenleving
Tijd: 13.00 - 17.30 uur
bekijk
12 jun Juni 2024 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
10 jul Juli 2024 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
11 sep September 2024 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk

Centrum Groepswonen
Riviervismarkt 2
2513 AM Den Haag

070 - 21 70 005
info@centrumgroepswonen.nl

Facebook
afmelden