Centrum Groepswonen 17 februari 2021
Nieuwsbrief februari 2021

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om verder te lezen

Nieuwsbrief februari 2021

2021 is alweer een eindje op weg en Nederland ligt onder een witte deken, misschien kunnen we binnenkort wel schaatsen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Wij zijn ondertussen hard aan het werk aan een onderzoek, waarbij we uw hulp willen vragen. De gemeente Den Haag heeft ons gevraagd advies te geven. Aan welke nieuwe collectieve woonvormen/ woongroepen is er behoefte in Den Haag? Om een goed advies te geven hebben we Stijlvol Ouder gevraagd een enquête “Collectieve Woonvormen in Den Haag” te maken zodat we de mening van Hagenaars en Hagenezen kunnen vragen. Doet u mee?

Verder is de gemeente Den Haag ook nog bezig met een onderzoek. Naar hoe de gemeente mogelijkheden voor andere woonvormen (met name in het lage en middelhoog koopsegment) zoals bijvoorbeeld, wooncoöperaties, particulier opdrachtgeverschap, woonwerkcombi enz. kan verbeteren. “De eindgebruiker centraal” heet het. Bent u al betrokken bij dergelijke initiatieven of bent u dat in het verleden geweest? Vult u dan alstublieft deze enquête in. Bij voorbaat dank!

De links naar de beide enquêtes vind u hieronder in de verschillende nieuwsitems. Door de corona maatregelen werken wij vanuit huis en zijn wij minder goed telefonisch bereikbaar. Voor eventuele vragen kunt u ons mailen op info@centrumgroepswonen.nl.

Het team van Centrum Groepswonen.

Met onze nieuwsbrieven willen wij u op de hoogte houden van onze activiteiten, onze projecten en geplande bijeenkomsten. U heeft zich hiervoor opgegeven maar mocht u daar geen prijs meer op stellen dan kunt u zich te allen tijde laten uitschrijven door een mail te sturen naar info@centrumgroepswonen.nl

Enquête collectieve woonvormen

Enquête collectieve woonvormen

De gemeente Den Haag heeft ons gevraagd advies te geven. Aan welke nieuwe collectieve woonvormen is er behoefte in Den Haag? Om een goed advies te geven hebben we Stijlvol Ouder gevraagd een enquête “Collectieve Woonvormen in Den Haag” te maken zodat we de mening van Hagenaars en Hagenezen kunnen vragen. Hierbij hebben we uw hulp nodig. Doet u mee? Bij voorbaat dank! Naar de enquête.


lees meer
Onderzoek Gemeente Den Haag

Onderzoek Gemeente Den Haag

De gemeente Den Haag is bezig met nog een onderzoek “De eindgebruiker centraal”. Ze onderzoeken hoe ze de mogelijkheden voor andere woonvormen (met name in het lage en midden hoge koopsegment) zoals bijvoorbeeld, wooncoöperaties, particulier opdrachtgeverschap, woonwerkcombinaties enz. kunnen verbeteren. Bent u al betrokken bij dergelijke initiatieven of bent u dat in het verleden geweest? Vul dan alstublieft deze enquête in. Naar de enquête.

lees meer

Agenda & bijeenkomsten

02 feb Februari 2022 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
02 mrt Maart 2022 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
06 apr April 2022 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
04 mei Mei 2022 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
01 jun Juni 2022 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk

Centrum Groepswonen
Riviervismarkt 2
2513 AM Den Haag

070 - 21 70 005
info@centrumgroepswonen.nl

Facebook
afmelden