Centrum Groepswonen 22 december 2021
Nieuwsbrief december 2021

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om verder te lezen

Nieuwsbrief december 2021

De tijd gaat hard. Het jaar loopt op zijn eind. 2021 was voor ons een productief jaar. Zo hebben we het onderzoek en advies voor de gemeente Den Haag, "Droom Durf Doe!" afgerond. Het rapport begint zijn vruchten af te werpen. Op dit moment onderzoeken we de mogelijkheden voor een nieuwe collectieve woonvorm in de wijk Binckhorst. Verder zijn we verheugd dat afgelopen mei de bouw van De Vroon van start is gegaan en er zal op korte termijn worden gestart met de selectie van de bewoners. En natuurlijk is onze website weer aangevuld met relevante informatie, nieuwe woongroepen en interessante artikelen en weetjes.

Onze maandelijkse informatiebijeenkomsten hebben we het afgelopen jaar online georganiseerd en deze werden door veel belangstellenden gevolgd. De eerstvolgende bijeenkomst in het nieuwe jaar, op woensdag 12 januari 2022, zal wederom online plaatsvinden.

Door de Corona-maatregelen werken wij nog steeds voornamelijk vanuit huis en zijn wij minder goed telefonisch bereikbaar. Op woensdagochtenden tussen 10.00-12.00 kunt u gebruik maken van ons telefonisch spreekuur. Met vragen kunt u ons altijd mailen info@centrumgroepswonen.nl

Centrum Groepswonen is van 24 december t/m 9 januari 2022 gesloten, dan lezen we even geen mails en wordt de telefoon niet beantwoord.

Wij wensen iedereen een warm en sociaal 2022! Een jaar waarin we elkaar hopelijk weer echt kunnen ontmoeten.

Het team van Centrum Groepswonen.

Met deze nieuwsbrieven houden we u op de hoogte van onze activiteiten, onze projecten en geplande bijeenkomsten. U heeft zich hiervoor opgegeven, mocht u daar geen prijs meer op stellen dan kunt u zich altijd laten uitschrijven door een mail te sturen naar info@centrumgroepswonen.nl

Onderzoek mogelijkheden collectieve woonvorm in de Binckhorst

Onderzoek mogelijkheden collectieve woonvorm in de Binckhorst

Centrum Groepswonen onderzoekt de mogelijkheden voor een nieuwe collectieve woonvorm in wooncomplex Pegasus van woningcorporatie Staedion in de Binckhorst.

In de loop van 2022 zal er een vervolgbijeenkomst worden georganiseerd om de mogelijkheden verder te onderzoeken.

lees meer
De Vroon

De Vroon

De bouw van De Vroon is in volle gang. Naar verwachting worden de woningen in het 4e kwartaal van 2022 opgeleverd. Via de volgende link kunt u meer lezen over de vorderingen van de bouw en zijn de foto's te bekijken.

In de loop van 2022 worden belangstellenden uitgenodigd zich in te schrijven op de officiƫle verhuursite. Hierna zal ook worden gestart met de selectie en het groepsvormingsproces.

lees meer
Onderzoek mogelijkheden gestippelde woongroep in het Coornhert

Onderzoek mogelijkheden gestippelde woongroep in het Coornhert

Centrum Groepswonen onderzoekt de mogelijkheden voor een gestippelde woongroep nieuwe stijl in het Coornhert.

Let op, het gaat om studio's (1-kamer appartementen) van zo'n 33 m2. Heeft u interesse, een passend inkomen en valt u qua leeftijd binnen de leeftijdsgrens? Neem contact met ons op en vertel ons wat u zou willen bijdragen aan de groep. Wellicht zijn er begin 2022 nog een paar plekken vrij.

lees meer
Documentaireserie

Documentaireserie "Samen Leven Samen Wonen"

"Samen Leven Samen Wonen" is een 7 delige documentaire over collectief wonen. De serie laat zien hoe samenleven in diverse soorten woongemeenschappen eraan toe gaat, en het belang daarvan.

lees meer
Uitgelicht, de heer Nash

Uitgelicht, de heer Nash

In woongroep Stanfasti in het Laakkwartier spreken we de heer Nash, een vitale man afkomstig uit Suriname. Hij vertelt ons hoe hij destijds in Nederland terecht is gekomen en hoe de woongroep, nu bijna 25 jaar geleden, is ontstaan.

lees meer
Versterking team

Versterking team

In 2022 gaan we op zoek naar nieuwe collega's. Kom jij ons team versterken? Houd onze website in de gaten!

Van 24 december t/m 9 januari 2022 even dicht

Van 24 december t/m 9 januari 2022 even dicht

Van vrijdag 24 december t/m 9 januari 2021 is Centrum Groepswonen gesloten. Op maandag 10 januari 2022 staan wij weer voor u klaar.

Agenda & bijeenkomsten

05 okt Oktober 2022 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
05 okt Westland (hernieuwde) kennismaking groepswonen Monster /'s Gravenzande
Tijd: 16.00 - 17.30 uur
bekijk
05 okt Westland (Honselersdijk) informatieavond groepswonen
Tijd: 19.00 - 20.30 uur
bekijk
10 okt Westland (Maasdijk) informatieavond groepswonen
Tijd: 19.00 - 20.30 uur
bekijk
02 nov November 2022 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk

Centrum Groepswonen
Riviervismarkt 2
2513 AM Den Haag

070 - 21 70 005
info@centrumgroepswonen.nl

Facebook
afmelden