sluit
sluit

De Vroon

Bertrand Russelllaan 2a - Kraayenstein
Meer foto's zien? klik op de rode bolletjes.

Korte kennismaking


De Vroon is een wooncomplex met 36 woonunits en biedt op de begane grond circa 250m2 ruimte voor collectief en gezamenlijk gebruik, die ook van meerwaarde zijn voor de buurt: een echt fit en vitaal concept.

Realisatie van het project: januari 2023

Woningen en gemeenschappelijke voorzieningen


Woningen: Er zijn 36 woonunits, met verschillende woningplattegronden. De woningen beschikken over een eigen balkon.

Gebouw: Het hele gebouw is voor groepswonen bestemd en bestaat uit vijf verdiepingen.

Huur: Alle woningen vallen binnen de Vrije Sector huur. Kijk op de pagina vraag en antwoord onder de rubriek financieel.

Gemeenschappelijke ruimtes: Er is een ontmoetingsruimte gerealiseerd in de vorm van een grote (woon)keuken met aansluitende atelierruimte en een fitness ruimte met daarnaast een logeerkamer en kantoor. Naast de gezamenlijke ontmoetingsruimtes is buiten een terras aan het water op de begane grond en op de eerste verdieping bevind zich een patio. Het complex heeft eigen parkeergelegenheid voor auto's, fietsen en scootmobiels

Overig: Lift aanwezig. Huisdieren welkom

Activiteiten


Fit en vitaal concept: Hoe zorg en services, in combinatie met de collectieve ruimten, geregeld worden, vindt plaats op innovatieve wijze waarbij bewoners zelf de regie houden. Zorg wordt geborgd en kan op maat worden geleverd indien daar behoefte aan is en kan makkelijk worden opgeschaald wanneer nodig. Zo kan iedereen langer thuis wonen.

Alle woningen zijn inmiddels opgeleverd en verhuurd.

Tijdens de ontwerpfase is de onderstaande animatie gemaakt. Ook al is het project inmiddels opgeleverd, geeft het toch nog steeds een mooi beeld. De visie en werkelijkheid vallen samen.

Ligging en bereikbaarheid


Openbaar vervoer: Bus 456

Winkels: Hoogvliet, Loosduinse Hoofdstraat

Groen: Madestein, Calisthenics Park, Handenpark Vroondaal, Van Leydenhof

Medische voorzieningen: Fit en vitaal concept, aantal uur in de week consulent op locatie, Haga Ziekenhuis 15 min met OV

Parkeren: Gratis parkeren op straat

Locatie


Interesse in groepswonen?

Heeft u wel interesse in groepswonen? Kom dan naar één van onze informatiebijeenkomsten. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Specificaties


Adres
Bertrand Russelllaan 2a
Postcode
2553 DP
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Kraayenstein
Aantal woningen
36
Aantal beschikbaar
geen
Verhuurder
Schep Vastgoedmanagers
Leeftijdsgrens
> 55 jaar

Contactinformatie