sluit
sluit
Publicatie over groepsvorming: 'Samen komen we er wel' Meer lezen en downloaden?

De Vroon

Bertrand Russelllaan 2a - Kraayenstein

Project de Vroon


De Vroon is een wooncomplex met 36 woonunits en biedt op de begane grond circa 250m2 ruimte voor collectief en gezamenlijk gebruik, die ook van meerwaarde zijn voor de buurt: een echt fit en vitaal concept. Denk bijvoorbeeld aan een grote (woon)keuken, logeerappartement, of een klus- en atelierruimte en een ontmoetingsruimte voor iedereen. Hoe zorg en services, in combinatie met de collectieve ruimten, geregeld worden, vindt plaats op innovatieve wijze waarbij bewoners zelf de regie houden. Zorg wordt geborgd en kan op maat worden geleverd indien daar behoefte aan is en kan makkelijk worden opgeschaald wanneer nodig. Zo kan iedereen langer thuis wonen.

Alle woningen zijn inmiddels opgeleverd en verhuurd. Later dit jaar volgt er nog een uitgebreid interview met één of meer van de nieuwe bewoner(s). Wat hen inspireerde hier te gaan wonen en hoe het bevalt.

Tijdens de ontwerpfase is de onderstaande animatie gemaakt. Ook al is het project inmiddels opgeleverd, geeft het toch nog steeds een mooi beeld. De visie en werkelijkheid vallen samen.

Locatie


Interesse in groepswonen?

Heeft u wel interesse in groepswonen? Kom dan naar één van onze informatiebijeenkomsten. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Specificaties


Adres
Bertrand Russelllaan 2a
Postcode
 
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Kraayenstein
Aantal woningen
36
Aantal beschikbaar
geen
Verhuurder
Altera Vastgoed
Leeftijdsgrens
Geen

Contactinformatie