sluit
sluit
Ons advies aan de gemeente Den Haag, Droom Durf Doe! (met het onderliggende rapport) downloaden? Klik hier

De Vroon

Madepolderweg 46A - Kraayenstein

Project de Vroon


De Vroon is een vernieuwend woonconcept van huurappartementen in de Vrije Sector met zorg en services dichtbij, een toevoeging voor vitaal ouder worden in Vroondaal.

Let op! Heeft u interesse in dit project? Schrijf u snel in op de officiële verhuurwebsite om in aanmerking te kunnen komen. In de inschrijving zal worden gestart met de selectie en het groepsvormingsproces.

In mei 2021 is gestart met de bouw en deze vordert gestaag. Via de volgende link kunt u meer lezen over de vorderingen van de bouw en zijn de foto's te bekijken.


De Vroon biedt op de begane grond circa 250m2 ruimte voor collectief en gezamenlijk gebruik, die ook van meerwaarde zijn voor de buurt: een echt fit en vitaal concept. Denk bijvoorbeeld aan een grote (woon)keuken, logeerappartement, of een klus- en atelierruimte en een ontmoetingsruimte voor iedereen. Hoe zorg en services, in combinatie met de collectieve ruimten, geregeld worden, vindt plaats op innovatieve wijze waarbij bewoners zelf de regie houden. Zorg wordt geborgd en kan op maat worden geleverd indien daar behoefte aan is en kan makkelijk worden opgeschaald wanneer nodig. Zo kan iedereen langer thuis wonen.

Meer lezen over dit mooie project? Kijk op de website van De Vroon: www.vroondaal-devroon.nl

Kennis- en netwerkorganisatie Platform31 publiceerde een artikel over Project De Vroon op hun website, naar aanleiding van een gesprek dat zij hadden met de initiatiefnemers.

Het definitieve ontwerp is gereed en u kunt dit in de onderstaande animatie bekijken.


Op maandag 29 maart 2021 werd er door team De Vroon een online bijeenkomst georganiseerd om geïnteresseerden bij te praten over de laatste stand van zaken. Daarnaast werd er door de architect, Gert Jan te Velde, het ontwerp en enkele plattegronden van diverse woningtypen nader toegelicht. Er was ook ruimte voor digitale interactie: de deelnemers hebben via een online pol onder andere aangegeven welke dingen zij het liefste samen (met medebewoners) zouden willen doen en wat de belangrijkste reden is om naar De Vroon te willen verhuizen. Het was erg leuk en waardevol voor het team om te zien dat de antwoorden goed aansluiten bij het Fit en vitaalconcept.

Locatie


Interesse in groepswonen?

Heeft u wel interesse in groepswonen? Kom dan naar één van onze informatiebijeenkomsten. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Heeft u nog vragen? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Specificaties


Adres
Madepolderweg 46A
Postcode
2553 EG
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Kraayenstein
Aantal woningen
36
Aantal beschikbaar
36
Leeftijdsgrens
Geen

Contactinformatie