sluit
sluit

De Vroon

Madepolderweg 46A - Kraayenstein

Project de Vroon


Wilt u actief betrokken zijn met uw buren en met de buurt? In De Vroon in Den Haag kan het. Hier heeft u namelijk niet alleen een plekje voor uzelf, maar ook een plek waar u samen kunt zijn met anderen. Hoe dat eruit ziet?

➤ Circa 250 m² ruimte voor gezamenlijk gebruik

➤ Mét grote (woon)keuken, atelier en bewegingsruimte

➤ Samen bepalen hoe u deze gezamenlijke ruimten gaat gebruiken

Er wordt samen met elkaar een betrokken bewonersgroep gecreëerd. Wilt u hier onderdeel vanuit maken?

De bouw vordert gestaag. De meeste appartementen zijn al verhuurd, maar gelukkig zijn er ook nog een aantal woningen beschikbaar. Naast dat het heerlijk wonen is in de Vroon kunt ook gebruik maken van sociale en ondersteunende functies. Door het woonconcept Fit en Vitaal kunt u nog lang op uzelf blijven wonen en prettig ouder worden.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld een woning van 84 m2 met een maandhuur van € 1360,- en servicekosten van € 65,-.

Bekijk het beschikbare aanbod op www.hurenindevroon.nl

Men is nu bezig met de selectie en het groepsvormingsproces.

Eind 2022 worden de woningen opgeleverd.


De Vroon biedt op de begane grond circa 250m2 ruimte voor collectief en gezamenlijk gebruik, die ook van meerwaarde zijn voor de buurt: een echt fit en vitaal concept. Denk bijvoorbeeld aan een grote (woon)keuken, logeerappartement, of een klus- en atelierruimte en een ontmoetingsruimte voor iedereen. Hoe zorg en services, in combinatie met de collectieve ruimten, geregeld worden, vindt plaats op innovatieve wijze waarbij bewoners zelf de regie houden. Zorg wordt geborgd en kan op maat worden geleverd indien daar behoefte aan is en kan makkelijk worden opgeschaald wanneer nodig. Zo kan iedereen langer thuis wonen.

Meer lezen over dit mooie project? Kijk op de website van De Vroon: www.vroondaal-devroon.nl

Kennis- en netwerkorganisatie Platform31 publiceerde een artikel over Project De Vroon op hun website, naar aanleiding van een gesprek dat zij hadden met de initiatiefnemers.

Het definitieve ontwerp is gereed en u kunt dit in de onderstaande animatie bekijken.

 

 

 

Locatie


Interesse in groepswonen?

Heeft u wel interesse in groepswonen? Kom dan naar één van onze informatiebijeenkomsten. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Specificaties


Adres
Madepolderweg 46A
Postcode
2553 EG
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Kraayenstein
Aantal woningen
36
Aantal beschikbaar
geen
Leeftijdsgrens
Geen

Contactinformatie