Centrum Groepswonen 19 december 2020
Nieuwsbrief december 2020

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om verder te lezen

Nieuwsbrief december 2020

Wat een vreemd jaar is 2020 geweest! Covid-19 greep hard in, in al onze levens en zorgde ervoor, dat we elkaar veel minder vaak konden ontmoeten, dan we zouden willen. Toch hebben we gelukkig, met een beetje creativiteit, veel contact gehad met zowel bestaande als nieuwe woongroepen.

Zo hebben we dit jaar, samen met de Seniorenraad en de gemeente Westland, hard gewerkt om het groepswonen in Westland een impuls te geven en zijn we een heel eind gevorderd met woongroep initiatieven in woonkernen Naaldwijk, De Lier, Wateringen, 's Gravenzande en Monster.

In Den Haag gaat project De Vroon met het Vit en Vitaal concept in 2021 daadwerkelijk met de bouw van start. Om een gedegen antwoord te kunnen geven op de vraag aan wat voor collectieve woonvormen c.q. woongroepen er de komende jaren behoefte is in Den Haag, zijn we in samenwerking met Stijlvol Ouder bezig met een onderzoek onder belanghebbenden, waarvan het resultaat begin 2021 gepresenteerd zal worden.

Onze maandelijkse informatiebijeenkomsten hebben we de afgelopen maanden on-line gehouden, die door veel belangstellenden gevolgd werden. De eerstvolgende bijeenkomst in het nieuwe jaar, woensdag 13 januari 2021, zal wederom on-line plaatsvinden.

Onze website is in 2020 sterk uitgebreid met veel basisinformatie zoals handboeken voor het opzetten van woongroepen. Op de pagina's van de verschillende woongroepen, zijn nu ook links te vinden naar leuke initiatieven of activiteiten die in de betreffende woongroep hebben plaatsgevonden.

Van vrijdag 18 december tot en met zondag 3 januari is Centrum Groepswonen gesloten.

Wij wensen iedereen een warm en sociaal 2021! Een jaar waarin we elkaar hopelijk weer echt kunnen ontmoeten.

Het team van Centrum Groepswonen.

Met onze nieuwsbrieven willen wij u op de hoogte houden van onze activiteiten, onze projecten en geplande bijeenkomsten. U heeft zich hiervoor opgegeven maar mocht u daar geen prijs meer op stellen dan kunt u zich te allen tijde laten uitschrijven door een mail te sturen naar info@centrumgroepswonen.nl

Uitgelicht: Peter van Holstein:

Uitgelicht: Peter van Holstein: "Groepswonen in het Westland"

Dit keer in de rubriek uitgelicht: Woongroep Initiatief Naaldwijk, met het verhaal van koploper Peter Holstein.

lees meer
De Vroon in de Madepolder, woongroep in wording

De Vroon in de Madepolder, woongroep in wording

Project De Vroon in de Madepolder. De Vroon is een vernieuwend woonconcept van huurappartementen in de Vrije Sector met zorg en services dichtbij. In het nieuwe jaar wordt een (online) bijeenkomst voor De Vroon georganiseerd. Een uitnodiging voor deze bijeenkomst volgt nog en zal gestuurd worden aan de gene die zich hebben opgegeven als geïnteresseerden voor dit project.

lees meer
Vraag en antwoord

Vraag en antwoord

Op deze pagina staan de meest gestelde vragen met een antwoord erbij. Staat uw vraag er niet bij of is het toch nog niet duidelijk voor u? Neem gerust contact met ons op dan proberen wij u verder te helpen.

lees meer

Agenda & bijeenkomsten

07 jun Juni 2023 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
05 jul Juli 2023 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
06 sep September 2023 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
04 okt Oktober 2023 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
01 nov November 2023 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk

Centrum Groepswonen
Riviervismarkt 2
2513 AM Den Haag

070 - 21 70 005
info@centrumgroepswonen.nl

Facebook
afmelden