Nieuwsbrief maart 2024
Centrum Groepswonen 31 oktober 2023
Nieuwsbrief oktober 2023

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om verder te lezen

Nieuwsbrief oktober 2023

Het is herfst. Regen, wind, gekleurde blaadjes en paddenstoelen. Zoals dit mooie exemplaar. Ondertussen zijn we druk bezig om groepswonen te ondersteunen, te faciliteren en bekendheid te geven.

Zo waren we samen met medewerkers van de gemeente Den Haag eind augustus te gast bij woongroep Van Speijk. Dit was een gezellig en leerzaam bezoek, waar ook spontaan een filmpje is gemaakt van een interview met twee bewoonsters.

Op 28 september vond het jaarlijkse Congres ZorgSaamWonen plaats in Amsterdam. Hier verzorgde Centrum Groepswonen, samen met de Provincie Zuid Holland een workshop. 'De kunst van het verleiden' over doorstroming op de woningmarkt. Tijdens het pre-congres op 27 september waren er allerlei interessante excursies, onder andere naar de Akropolistoren.

Ook werd op 18 oktober weer een deel van de 'Workshop Besturen' speciaal voor woongroepen gegeven. Onder de inspirerende leiding van Derk Hazekamp van PEP Den Haag werd er enthousiast gewerkt door de deelnemers. Het vervolg en voorlopig laatste deel zal op woensdagmiddag 8 november plaatsvinden.

Woensdagmiddag 25 oktober organiseerden wij de tweede inspiratiemiddag voor woongroepen van dit jaar. Het thema was 'Succes vieren/ Succes delen'. Gert- Jan Aleman, directeur PEP Den Haag, gaf een inspirerende PEP-talk. Bart Landstra nam ons mee in de wereld van verbindende communicatie, waarbij we op zoek gingen naar onze eigen behoeftes en die van de ander. Zo kom je tot een beter gesprek met elkaar.

Veel leesplezier!

Het team van Centrum Groepswonen.

Met deze nieuwsbrieven houden we u op de hoogte van onze activiteiten, onze projecten en geplande bijeenkomsten. U heeft zich hiervoor opgegeven, mocht u daar geen prijs meer op stellen dan kunt u zich altijd laten uitschrijven door een mail te sturen naar info@centrumgroepswonen.nl

Bezoek gemeente aan woongroep Van Speijk

Bezoek gemeente aan woongroep Van Speijk

Samen met medewerkers van de gemeente Den Haag gingen we eind augustus op bezoek bij woongroep Van Speijk. Het was een gezellig en leerzaam bezoek.

lees meer
Interview Wijkinfo Loosduinen

Interview Wijkinfo Loosduinen

In de laatste WIJKinfo van september 2023 staat een mooi interview met Liesbeth Janson, directeur Centrum Groepswonen.

lees meer
Congres ZorgSaamWonen, workshop 'de kunst van het verleiden' en meer

Congres ZorgSaamWonen, workshop 'de kunst van het verleiden' en meer

Op donderdag 28 september vond het grote ZorgSaamWonen congres plaats, ditmaal in de Meervaart in Amsterdam. Centrum Groepswonen gaf samen met de Provincie Zuid- Holland een presentatie en kleine workshop over doorstroming op de woningmarkt.

lees meer
Workshop besturen

Workshop besturen

In augustus zijn we van start gegaan met een workshop besturen speciaal voor woongroepen, onder de inspirerende leiding van Derk Hazekamp van PEP Den Haag.

lees meer
Inspiratiemiddag woongroepen met thema 'succes vieren en succes delen'

Inspiratiemiddag woongroepen met thema 'succes vieren en succes delen'

Op woensdagmiddag 25 oktober organiseerden we weer een middag voor woongroepen. Dit keer verzorgden Gert- Jan Aleman en Bart Landstra het programma.

lees meer

Agenda & bijeenkomsten

12 jun Juni 2024 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
10 jul Juli 2024 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
11 sep September 2024 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
03 okt ZorgSaamWonen Congress
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
bekijk
09 okt Oktober 2024 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk

Centrum Groepswonen
Riviervismarkt 2
2513 AM Den Haag

070 - 21 70 005
info@centrumgroepswonen.nl

Facebook
afmelden