Akelei

Akeleistraat 33-A - Segbroek

Informatie


Sociale huurwoningen Akeleistraat / Bloemenbuurt.
De woningen zijn verdeeld over twee woonlagen en bereikbaar met een lift. Er is een aparte fietsenberging onder het complex.Behalve een grote gemeenschappelijke ruimte heeft deze woongemeenschap 2 jeu de boulesbanen.

Start woongroep: 2001
Realisatie van het project: juni 2006

Deze woongemeenschap is lid van het GDO

Bijzonderheden


Op de begane grond is een huisartsenpraktijk, een apotheek alsmede een fysiotherapeut en een prikpost gevestigd.In de directe omgeving liggen de bosjes van Pex en de duinen. Randstadrail 3 is om de hoek.

Locatie


Interesse in deze woongroep?


Stuur ons een e-mail via deze link met uw naam, telefoonnummer, leeftijd en of u onze nieuwsbrief zou willen ontvangen (deze wordt ongeveer drie keer per jaar verzonden).

De standaard procedure is dat u eerst naar één van onze informatiebijeenkomsten komt. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Bent u al ingeschreven bij Woonnet-Haaglanden? Heeft u nog vragen? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepwonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Specificaties


Adres
Akeleistraat 33-A
Postcode
2565 NT
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Segbroek
Aantal woningen
17
Aantal beschikbaar
geen
Verhuurder
Staedion
Leeftijdsgrens
> 50 jaar

Contactinformatie