sluit
sluit
Publicatie over groepsvorming: 'Samen komen we er wel' Meer lezen en downloaden?

Baris Evi

Doedijnstraat 44 - Schilderswijk
als u op de rode bolletjes klikt, krijgt u meer foto's te zien.

Korte kennismaking


Baris Evi is een woongemeenschap voor Turkse ouderen in het hart van de Schilderwijk. De naam betekent zoveel als Huis van de Vrede.

Deze woongemeenschap heeft haar eigen toelatingsbeleid.

Woningen en gemeenschappelijke voorzieningen


Woningen: In de woongemeenschap bevinden zich 24 ruime (80 m2) 3-kamerwoningen. De woningen hebben een balkon en grenzen tevens aan een open brede galerij die ook als terras wordt gebruikt.

Gebouw: In het gebouw zijn een tweetal etages bestemd voor de woongroep.

Huur: alle woningen vallen binnen de sociale huur en er gelden de laagste inkomenseisen voor sociale huur. tabel inkomenseisen

Gemeenschappelijke ruimte: Op de tweede verdieping is een ruime ontmoetingsruimte met keuken.

Overig: Lift aanwezig. Berging beneden. Huisdieren zijn niet welkom.

Activiteiten


In de ontmoetingsruimte wordt gezamenlijk thee en koffie gedronken en af en toe gegeten. Voorts zijn er eenmalige activiteiten zoals muziektherapie.

Een paar keer per jaar worden voorlichtingsbijeenkomsten over diverse onderwerpen georganiseerd.

Iedere woensdag is er een drukbezocht spreekuur van een ouderenconsulente waar iedereen met vragen terecht kan.

Ligging en bereikbaarheid


Openbaar vervoer: tram 6, 9, 11, 12 ook dichtbij Station HS

Winkels: de Hoefkade en ook de Vaillantlaan (om de hoek) heeft veel winkels, de Haagse markt is goed bereikbaar met de tram.

Groen/natuur in de buurt: Er zijn een aantal groene pleinen zoals het Oranjeplein. Wat verder liggen Park van den Burgh en het Zuiderpark.

Andere buurtvoorzieningen: Buurtcentrum de Mussen aan de overkant, waar ook workshops worden gegeven, openbare bibliotheek is om de hoek.

Medische voorzieningen: Artsen in de buurt incl. apotheek en fysiotherapie en podotherapie. Ziekenhuis bereikbaar met OV

Parkeren: betaald parkeren

Locatie


Interesse in groepswonen?


Stuur ons een e-mail via deze link met uw naam, telefoonnummer, leeftijd en of u onze nieuwsbrief zou willen ontvangen (deze wordt ongeveer drie keer per jaar verzonden).

De standaard procedure is dat u eerst naar één van onze informatiebijeenkomsten komt. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Bent u al ingeschreven bij Woonnet-Haaglanden? Heeft u nog vragen? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Specificaties


Adres
Doedijnstraat 44
Postcode
2526 EE
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Schilderswijk
Aantal woningen
24
Aantal beschikbaar
geen
Verhuurder
HaagWonen
Leeftijdsgrens
> 50 jaar

Contactinformatie


  • Tel: 070-2170005