sluit
sluit

Betrokken Bewoners Harvest Den Haag

Oplevering, het laatste nieuws & overig

Betrokken Bewoners Harvest Den Haag


publicatiedatum: 19 juli 2018

Verslag van de kerngroep

De datum van oplevering van het Harvest complex is enigszins vertraagd door een tekort aan vakmensen in de bouw. Tegelijkertijd komt die datum iedere dag dichterbij. We kijken met enthousiasme uit naar het moment dat we onze meubels in het appartement kunnen plaatsen.

Vooruitlopend op die vreugdevolle dag hadden we vrijdag 29 juni met een aantal toekomstige bewoners onze eerste gezamenlijke maaltijd gehad bij Trees en Dick Verduyn in Voorburg. Zij wonen daar in een gemeenschappelijk wonen project en hebben al 20 jaar ervaring met het wonen in een gemeenschappelijk project. Die ervaring komt goed van pas en daar maken we graag gebruik van.

We hebben met dertien mensen kennis gemaakt, heerlijk gegeten en in de tuin nog wat gedronken. Leuk dat we zo’n gemengd gezelschap vormen: jonger en ouder, studerend en actief, gepensioneerd en actief, werkend en enthousiast en goed gevoel voor humor. Er is een prettige energie en genoeg ideeën om er iets bijzonders van te maken.

In de laatste nieuwsbrief van Harvest zijn we geïnformeerd over de afwerking van gemeenschappelijke ruimten met wandschilderingen. Samen met de gemeenschappelijke moestuin wordt dat een aantrekkelijke plek om te wonen.

Inmiddels hebben we contact met ongeveer 30 toekomstige bewoners, die op de één of andere manier interesse hebben in de activiteiten van Betrokken Bewoners.

Als je er ook bij betrokken wilt zijn stuur dan een bericht aan leomosselman@gmail.com of naar Centrum Groepswonen.

Leo Mosselman

Meer informatie over deze woongroep

Bekijk woongroep