sluit

Helpt u onze site verbeteren?

Graag horen we uw mening.

Geef uw mening
sluit

Bijeenkomst 'Samen de toekomst in'

PUBLICATIEDATUM: 23 april 2018

Bijeenkomst 'Samen de toekomst in'


publicatiedatum: 23 april 2018

Bijeenkomst 'Samen de toekomst in'


In 2017 vroegen Vestia en Centrum Groepswonen aan PEP om een onderzoek te doen naar de knelpunten en succesfactoren bij de huidige woongroepen die Vestia in beheer heeft. Het doel was aanbevelingen te kunnen formuleren die weergeven op welke manieren Vestia en Centrum Groepswonen de groepen kunnen ondersteunen.

Op dinsdag 10 april 2018 organiseerden Vestia, Centrum Groepswonen en PEP een bijeenkomst om de uitkomsten van het onderzoek te presenteren aan degenen die er aan deel hadden genomen. Na een introductie van Terry van der Heide en Rob Vooijs (Vestia) lichtte Tim ‘S Jongers van PEP de inhoud van het rapport ‘Samen de toekomst in’ toe. Hij vertelde over de gehanteerde werkwijze, benoemde de onderzochte knelpunten en succesfactoren en gaf aan welke ondersteuningsbehoeften er uit het onderzoek naar voren waren gekomen. Hierna werden aanbevelingen besproken en gaf Terry van der Heide aan tot welke concrete afspraken en acties Vestia en Centrum Groepswonen gekomen waren. De bijeenkomst werd afgesloten met een borrel.


Binnenkort volgt een bijeenkomst waarin het rapport gepresenteerd zal worden aan andere woningcorporaties en woongroepen. Heeft u interesse in het rapport? Laat het ons weten!