sluit
sluit
Publicatie over groepsvorming: 'Samen komen we er wel' Meer lezen en downloaden?

CW Katerstraat

Katerstraat 41 - Centrum
als u op de rode bolletjes klikt, krijgt u meer foto's te zien.

Let op: Deze groep heeft een eigen toelatingsprocedure.


U kunt zich niet via ons opgeven, u kunt in contact komen met de woongroep via hun website.

Korte kennismaking


In deze woongroep zijn de bewoners tussen de 6 en 80 jaar oud. Gezien de grootte van de woningen zijn de woningen over het algemeen niet erg geschikt voor gezinnen, wat niet uitsluit dat kinderen welkom zijn. Van de bewoners wordt een actieve deelname aan de gemeenschap verwacht.

De woongroep is gevestigd in het centrum van den Haag in een buurt met veel jonge inwoners tussen de 25 en 44 jaar. Midden in de Katerstraat waan je je in een oase van rust terwijl in de buurt veel restaurants, bars en uitgaansgelegenheden zijn.

Woningen en gemeenschappelijke voorzieningen


Woningen: 1, 2 en 3 kamerwoningen

Gebouw: 31 appartementen verdeeld over 5 portieken.

Huur: De kale (allemaal sociaal) huur is afhankelijk van aantal het kamers. Huurtoeslag is mogelijk. tabel inkomenseisen

Gemeenschappelijke ruimtes: Een van de woningen is omgetoverd tot gemeenschappelijke ruimte met daaraan gekoppeld een terras. Deze ruimte kan ook gereserveerd worden door een individuele bewoner wanneer er geen andere activiteiten gepland staan. Er zijn twee logeerkamers die tegen een kleine vergoeding gebruikt kunnen worden door gasten van de groepsleden of door leden van de Landelijke Vereniging Centraal Wonen. Ieder portiek heeft zijn eigen dakterras.

Overig: Huisdieren zijn toegestaan in de woningen.

Activiteiten


Er worden zeer regelmatig activiteiten georganiseerd door de activiteitencommissie. De activiteiten zijn divers van aard. Te denken valt aan wandelen, yoga, kaartavondje, een keer per maand een etentje, borrel, filmavonden, voetbaltoernooi, skatetochten, spelletjesavond etc.

Bewoners hebben wel enkele verplichtingen zoals het schoonmaken van het trappenhuis en de algemene ruimte.

Ligging en bereikbaarheidOpenbaar vervoer: alle vormen van OV in de buurt en ook de beide treinstations zijn lopend te bereiken.

Winkels: Alle winkels op loopafstand

Groen: Haagsche Bos op 15 minuten loopafstand evenals de paleistuinen. Vlakbij bevindt zich ook de Spinozahof waar men kan tuinieren of elkaar kan ontmoeten.

Medische voorzieningen: Ziekenhuis MCH ( Westeinde) vlakbij/ apotheek in de buurt

Parkeren: Parkeervergunning kan, tegen betaling, aangevraagd worden bij de gemeente Den Haag, verder betaald parkeren

Interesse in deze woongroep?


Deze woongroep heeft zijn eigen toelatingsprocedure, u kunt hier meer over lezen op hun site. www.cw-katerstraat.nl

Locatie


Interesse in groepswonen?


Stuur ons een e-mail via deze link met uw naam, telefoonnummer, leeftijd en of u onze nieuwsbrief zou willen ontvangen (deze wordt ongeveer drie keer per jaar verzonden).

De standaard procedure is dat u eerst naar één van onze informatiebijeenkomsten komt. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Bent u al ingeschreven bij Woonnet-Haaglanden? Heeft u nog vragen? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Specificaties


Adres
Katerstraat 41
Postcode
2512 CD
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Centrum
Aantal woningen
31
Aantal beschikbaar
geen
Verhuurder
Staedion
Leeftijdsgrens
Geen

Contactinformatie