Derde bijeenkomst De Vroon in Vroondaal 9 maart 2019

09 maart 2019 - 09.30 - 11.30 uur

Informatie


datum: 09 maart 2019
tijd: 09.30 -11.30 uur
Georganiseerd door: De Vroon

Groepswonen in Vroondaal, iets voor u?

De ambitie is om in Vroondaal een veerkrachtig en vitaal woon-zorgconcept te ontwikkelen waar langer thuis wonen vanzelfsprekend is. Een vernieuwend concept van vrije sector huurappartementen en collectieve ruimten met zorg en services als toevoeging voor vitaal wonen in deze wijk.

Op zaterdagochtend 9 maart 2019 zal de derde bijeenkomst van De Vroon plaatsvinden. Tijdens deze bijeenkomst verkennen we met elkaar de basis voor de zorgcoöperatie van en voor de toekomstige bewoners. De zorgcoöperatie kan een sociale, ondersteunende, 'medische' en technische functie vervullen. Ook kan deze een belangrijke rol gaan spelen in het gezondheidsnetwerk voor de wijk. De mogelijke invullingen van de zorgcoöperatie en de organisatorische mogelijkheden worden in deze bijeenkomst helder uitgelegd. Uiteraard is er ruimte om uw vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

De bijeenkomst vindt plaats bij Informatiecentrum Vroondaal. Het adres is Vroonhoevelaan 2 te Den Haag. Inloop om 9.30 uur, we starten om 10.00 uur met de presentatie. De zaal van de bijeenkomst bevindt zich op de begane grond, het toilet is middels een trap te bereiken.

Kijk voor meer informatie en inschrijven voor deze bijeenkomst op

https://www.vroondaal-devroon.nl/bijeenkomst

www.vroondaal-devroon.nl of op

https://www.facebook.com/events

Locatie


Contactinformatie


  • Informatiecentrum Vroondaal, Vroonhoevelaan 2, Den Haag
  • Tel: 070-2170005
  • website