sluit
sluit
Ons advies aan de gemeente Den Haag, Droom Durf Doe! (met het onderliggende rapport) downloaden? Klik hier

Diepenbrockhove

A. Diepenbrockhof 156 - Loosduinen
als u op de rode bolletjes klikt, krijgt u meer foto's te zien.

Korte kennismaking


De woongroep omschrijft zichzelf als een actieve woongemeenschap, die voor festiviteiten te porren is. Nieuwe bewoners worden uitgenodigd actief hun steentje bij te dragen.

Woningen en gemeenschappelijke voorzieningen


Woningen: de woningen zijn allemaal 3 kamer appartementen maar de meeste mensen hebben er 2 kamers van gemaakt. Alle woningen hebben een balkon.

Gebouw: de appartementen bevinden zich op de bovenste twee etages (6 en 7) van een seniorencomplex midden in het winkelcentrum van Waldeck. In het gebouw is een lift aanwezig. Iedere woning beschikt over een eigen kelder met ruimte voor twee fietsen. In de gang bij het liftportaal is er ruimte voor maximaal twee scootmobielen.

Huur: Alle woningen vallen binnen de sociale huur en er gelden de hoogste inkomenseisen voor sociale huur. tabel inkomenseisen

Gemeenschappelijke ruimtes: er is een gemeenschappelijke ruimte met balkon alsmede een mooie ruime logeerkamer.

Overig: de woongroep is zeer actief, naast een bestuur is er een commissie voor nieuwe leden en een activiteitencommissie.

Activiteiten


Er worden tal van activiteiten georganiseerd. Er is het jaarlijkse uitje (zoals een tochtje met de Ooievaart, waarvan een van de bewoners gids is) maar ook andere activiteiten zoals maandelijks met elkaar koken, films kijken, spelletjes doen en wekelijks gym (ook voor andere mensen uit de flat), happy hour, schilderen en koffie/thee momenten. Verder wordt er regelmatig met elkaar binnen en buiten de deur gegeten.

Ligging en bereikbaarheid


Openbaar vervoer: tram 3 en bus 26

Winkels: de appartementen liggen midden in het winkelcentrum van Waldeck

Groen: Ockenburgh, Meer en Bosch, Madestein, de Uithof en Kijkduin zijn allemaal dicht in de buurt

Medische voorzieningen: Leyenburg ziekenhuis (met bus 26), artsen, fysiotherapeuten en apotheek in de buurt

Parkeren: voldoende parkeerplek (gratis)Locatie


Interesse in groepswonen?


Stuur ons een e-mail via deze link met uw naam, telefoonnummer, leeftijd en of u onze nieuwsbrief zou willen ontvangen (deze wordt ongeveer drie keer per jaar verzonden).

De standaard procedure is dat u eerst naar één van onze informatiebijeenkomsten komt. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Bent u al ingeschreven bij Woonnet-Haaglanden? Heeft u nog vragen? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Specificaties


Adres
A. Diepenbrockhof 156
Postcode
2551 LD
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Loosduinen
Aantal woningen
19
Aantal beschikbaar
geen
Verhuurder
HaagWonen
Leeftijdsgrens
> 50 jaar

Contactinformatie


  • Tel: 070-2170005