sluit
sluit

Eerste deel Workshop 'Goed Besturen' 2024 alvast succes

PUBLICATIEDATUM: 28 mei 2024

Eerste deel Workshop 'Goed Besturen' 2024 alvast succes


publicatiedatum: 28 mei 2024

Vorige week woensdagmiddag 22 mei was het zover. Het eerste deel van de workshop 'Goed Besturen' ging van start. Met 16 deelnemers van 10 woongroepen zeker een succes te noemen. Met veel aandacht werd naar de presentatie van Derk Hazekamp van PEP Den Haag geluisterd en enthousiast meegedaan aan de kleine opdrachten die tussen door werden gegeven. Op woensdagmiddag 19 juni vindt het tweede deel van deze workshop plaatsvinden.

  • Woensdagmiddag 19 juni op de Riviervismarkt 2.
  • van 15.00-17.00 uur
  • Inloop vanaf 14.45 uur

Mocht u zich niet hebben opgegeven maar heeft u wel interesse om mee te doen? Neem contact met ons op door een berichtje te sturen naar info@centrumgroepswonen.nl o.v.v. uw naam en de naam van uw woongroep. U kunt dan alvast de presentatie van dit jaar ontvangen. Bij voldoende animo zullen we de workshop zo spoedig mogelijk nog een keer aanbieden.

Wilt u een idee krijgen van de workshop?

De volgende onderwerpen komen aan de orde: Samenstelling van het bestuur, Wet en regelgeving/ aansprakelijkheden, Wat voor soort bestuurder ben ik? Behapbaar besturen, Financiën, Jaarrekening/ verantwoording, AVG, Luisteren naar de onderstroom en Overdracht van bestuur. Derk wisselt daarbij op een prettige manier af tussen het delen van kennis, kleine opdrachten en het onderling delen van ervaringen.

Alvast een idee krijgen van de inhoud? Bekijk de presentatie van vorig jaar (2023) Tijdens de workshop wordt hier natuurlijk tekst en uitleg bij gegeven.