sluit
sluit

Groepswonen in het Westland in het nieuws

PUBLICATIEDATUM: 20 oktober 2020

Groepswonen in het Westland in het nieuws


publicatiedatum: 20 oktober 2020

In 2019 is Centrum Groepswonen gevraagd door de Gemeente Westland om te helpen bij het vormen en initiëren van woongroepen in het Westland. In samenwerking met de Seniorenraad Westland en de Gemeente Westland zijn we aan de slag gegaan. De gemeente Westland streeft ernaar om in eerste instantie in 5 woonkernen woongroepen te initiëren. In de woonkernen, Naaldwijk, De Lier, 's Gravenzande, Monster en Wateringen.

In september 2020 verscheen er een artikel in de Westland Report over een locatie in woonkern Monster. De voormalige Aloysiusschool aan de Rembrandtstraat in Monster maakt plaats voor nieuwbouwwoningen voor meerdere doelgroepen, waaronder mogelijk een woongroep voor 50 plussers. Er zijn inmiddels verschillende bijeenkomsten met workshops geweest voor geïnteresseerden per woonkern.

Lees hier meer over de plannen voor deze locatie. En kijk vooral ook het filmpje uit de link.

Heeft u ook interesse in groepswonen in woonkern Monster, of in een van de andere woonkernen in het Westland? Stuur dan een mailtje naar info@centrumgroepswonen.nl met de woonkern waar uw interesse naar uitgaat dan sturen wij u een inschrijfformulier voor het Westland.