sluit
sluit
Publicatie over groepsvorming: 'Samen komen we er wel' Meer lezen en downloaden?

Leien Hoek

Robert Stolzplantsoen 301 - Loosduinen
als u op de rode bolletjes klikt, krijgt u meer foto's te zien.

Let op: Deze woongroep heeft op dit moment voldoende reserveleden.

Deze woongroep is lid van het GDO

Korte kennismaking


Dit prachtige, onder architectuur gebouwde seniorencomplex 'De Componist', stamt uit 2014. Het complex is van Woonzorg Nederland. Binnen het complex zijn 19 driekamer woningen toegewezen aan woongroep De Leien Hoek. Het gaat om 8 vrije sector huurwoningen en 11 sociale huurwoningen, deze liggen respectievelijk op de 3e en 4e woonlaag. De bewoners van ‘De Leien Hoek’ hechten aan hun privacy, maar kiezen bovenal voor groepswonen als woon- en leef concept.

‘De Componist’ wordt geheel en al omzoomd door het fraaie groen van het rustieke ‘Meer en Bosch’ en het pas recent aangelegde ‘Mozartpark’, waarin ook een bloemrijke moestuin te vinden is. De ligging zo dicht bij het strand en de schitterende duinen van Kijkduin, mag beslist uniek worden genoemd.

Woningen en gemeenschappelijke voorzieningen


Woningen: 19 driekamerwoningen.

Gebouw: De woongroep is gevestigd binnen het complex de Componist ( complex voor 55+)

Huur: 11 woningen in de sociale sector (boven de aftoppingsgrens) en 8 in de vrije sector. tabel inkomenseisen

Gemeenschappelijke ruimtes: De woongroep kan gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte van het complex.

Overig: ‘De Componist’ is een modern uitgerust en fraai vormgegeven pand met 155 woningen, dat over alle gewenste faciliteiten beschikt, zoals bijvoorbeeld een inpandige garage. ‘Om de hoek’ bevindt zich een Jeu de Boules vereniging.

Activiteiten


‘Vrijheid blijheid’ wordt binnen de woongroep als een belangrijk motto beschouwd. Liefde voor de natuur, buitenactiviteiten en culturele interesses, resulteren van tijd tot tijd in gezamenlijke uitstapjes van de woongroep. Voor het gehele seniorencomplex wordt doorgaans een breed scala activiteiten georganiseerd, waar iedere bewoner geheel naar eigen inzicht, wel of niet aan kan deelnemen.

Ligging en bereikbaarheid


Openbaar vervoer: Randstadrail lijn 3 stopt praktisch voor de deur.

Winkels: Winkelcentrum Waldeck en het winkelcentrum van Loosduinen.

Groen: Op loopafstand van Meer en Bosch, en het Mozartplantsoen voor de deur. 5 minuten fietsen naar het strand en de duinen van Kijkduin.

Medische voorzieningen: Huisartsen en apotheek in de buurt en SHG Gezondheidscentrum Nieuw Waldeck,

Parkeren: In de eigen parkeergarage bestemd voor auto, fiets en/of scootmobiel. En vrij parkeren in de directe omgeving van ‘De Componist’.

Locatie


Interesse in groepswonen?


Stuur ons een e-mail via deze link met uw naam, telefoonnummer, leeftijd en of u onze nieuwsbrief zou willen ontvangen (deze wordt ongeveer drie keer per jaar verzonden).

De standaard procedure is dat u eerst naar één van onze informatiebijeenkomsten komt. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Bent u al ingeschreven bij Woonnet-Haaglanden? Heeft u nog vragen? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Specificaties


Adres
Robert Stolzplantsoen 301
Postcode
2555 SG
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Loosduinen
Aantal woningen
19
Aantal beschikbaar
geen
Verhuurder
WoonZorg Nederland
Leeftijdsgrens
> 50 jaar

Contactinformatie