sluit

Helpt u onze site verbeteren?

Graag horen we uw mening.

Geef uw mening
sluit
sluit
Anders wonen in de toekomst? Deel uw ideeën en vul de enquête in! Klik hier

LVGO-intervisiemiddag- Hoe houden we de sfeer samen goed?

22 januari 2021 - 13.30 - 16.00 uur

Informatie


datum: 22 januari 2021
tijd: 13.30 -16.00 uur
Georganiseerd door: Landelijke Vereniging Groepswonen voor Ouderen


Hoe houden we de sfeer samen goed?

Vrijdag 22 januari 2021 organiseert de LVGO een online intervisiemiddag voor

(Aankomend) bestuursleden van 50-plus woongemeenschappen of initiatieven daartoe. Zowel bestuursleden van een bewonersvereniging als bestuursleden van een VVE.

Juist in deze bijzondere tijd komt er veel op besturen van woongemeenschappen voor 50-plussers af. Contacten zowel binnen als buiten de woongemeenschap lopen anders,. Hoe zorg je als bestuur voor een fijn leefklimaat? Wat kan je doen voor een goede sfeer in de groep? Als voorzitter, secretaris of penningmeester sta je voor een uitdagende klus! Dat vraagt om creativiteit en soms nieuwe manieren van coördineren en besturen.

Op deze online intervisiemiddag geven we ervaren en aankomend bestuursleden de kans geven om hun ervaringen in tijden van corona uit te wisselen. Deel op deze middag je knelpunten en vraagstukken met bestuursleden uit andere woongemeenschappen en doe frisse ideeën op voor het besturen in je eigen woongroep.

Meld je aan voor deze gratis videobijeenkomst en borrel na afloop nog even gezellig na. Vanuit je eigen huis, vanachter je eigen computer, tablet of smartphone. De middag wordt georganiseerd door de LVGO. Gespreksleider is Gabrielle Verbeek, voorzitter van de LVGO.

Schrijf je dan nu in. Gratis voor leden van de LVGO, voor niet-leden 5 euro.

Aanmelden voor deze themamiddag kan hier via de website van het LVGO.

Locatie


Contactinformatie


  • On-line,