sluit
sluit
Publicatie over groepsvorming: 'Samen komen we er wel' Meer lezen en downloaden?

Mozartheuvel

Mozartlaan 203 - Loosduinen
als u op de rode bolletjes klikt, krijgt u meer foto's te zien.

Korte kennismaking met de woongroep


De Mozartheuvel is prachtig gelegen in het groen en heeft misschien wel de grootste gemeenschappelijke tuin van alle woongroepen.

De leden van de groep voelen zich verbonden met elkaar maar men laat elkaar heel vrij.

Start woongroep: 1990

Realisatie van het project: april 1993

De woongroep is lid van het GDO


Op het moment heeft deze groep voldoende reserve leden en worden er voorlopig geen nieuwe inschrijvingen geaccepteerd.

Woningen en gemeenschappelijke voorzieningen


Woningen: Er zijn 2 en 3 kamerappartementen met oppervlakten tussen de 49 en 65 M2. Alle woningen hebben een eigen balkon. In de woning is een aparte ruimte bedoeld als berging. De keuken en badkamer zijn ruim van opzet.

Gebouw: Het gebouw telt vijf verdiepingen. De bovenste twee verdiepingen worden in gebruik genomen door de leden van de woongroep. De gemeenschappelijke tuin wordt gedeeld met de huurders van de onderste drie woonlagen. In de onderste woonlaag is een ruime fietsenstalling en een aparte scootmobielruimte. De woningen liggen aan weerzijden van een zeer brede binnengang.Alle etages zijn per lift bereikbaar en de woningen zijn rolstoeltoegankelijk.

Huur: Alle appartementen vallen binnen de sociale huursector. Huurtoeslag kan worden aangevraagd. tabel inkomenseisen

Gemeenschappelijke ruimtes: Op de bovenste woonlaag ligt de gezellige gemeenschappelijke ruimte. Aan deze ruimte grenst een zeer aantrekkelijk zonneterras.

Overig: De woongroep beschikt over een aparte logeerkamer die men tegen een kleine vergoeding kan reserveren. Huisdieren zijn toegestaan in het eigen appartement


Activiteiten


Eens per week, op een steeds andere dag in de week, wordt er gezamenlijk koffie gedronken in de gemeenschappelijke ruimte. Eens per maand, op zaterdag wordt er een happy hour gehouden. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd waar leden van de woongroep zich individueel voor aan kunnen melden. Eens per week wordt door een lid van de woongroep een yogales gegeven. Vier maal per jaar is er een algemene ledenvergadering.

Ligging en bereikbaarheid


Openbaar vervoer: Randstadrail lijn 3 stopt praktisch voor de deur.


Winkels: Nabij drie winkelcentra t.wWaldeck, Loosduinen en Het De Savorin Lohmanplein.


Groen op loopafstand: Landgoed Meer en Bosch ligt op loopafstand en het strand van Kijkduin ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand. De Madepolder en natuurgebied de Uithof liggen op bereikbare afstand.

Medische voorzieningen: In de buurt zijn diverse verzorgingshuizen, huisartsen, tandartsen en een apotheek gevestigd.

Andere voorzieningen: Naast het complex is een jeu de boulesbaan gelegen. Om hier gebruik van te maken moet men lid van de club zijn. De bibliotheek is gevestigd aan de Loosduinse Hoofdstraat.

Parkeren: gratis

Locatie


Interesse in groepswonen?

Heeft u wel interesse in groepswonen? Kom dan naar één van onze informatiebijeenkomsten. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Deze woongroep is uitgelicht geweest Lees artikel

Specificaties


Adres
Mozartlaan 203
Postcode
2555 JE
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Loosduinen
Aantal woningen
18
Aantal beschikbaar
geen
Verhuurder
Staedion
Leeftijdsgrens
> 50 jaar

Contactinformatie