sluit
sluit
Ons advies aan de gemeente Den Haag, Droom Durf Doe! (met het onderliggende rapport) downloaden? Klik hier

Nieuwe collectieve woonvorm Binckhorst online bijeenkomst

30 november 2021 - 17.00 - 18.30 uur

Informatie


datum: 30 november 2021
tijd: 17.00 -18.30 uur
Georganiseerd door: Centrum Groepswonen

Interesse in nieuwe collectieve woonvorm in Binckhorst?

We onderzoeken de mogelijkheid voor het starten van een nieuwe collectieve woonvorm in de wijk Binckhorst.

De Binckhorst is een moderne, creatieve en vernieuwende stadswijk waar mensen wonen en werken. Een gebied van creatieve ondernemers, mensen met nieuwe ideeën en traditionele Haagse bedrijven. De Binckhorst met zijn unieke locatie zo vlak bij het centrum en zijn wat stoerdere uitstaling door de oude havens belooft een energieke plek te worden vol bedrijvigheid en gezelligheid met goede voorzieningen. Op deze vernieuwende plek past in onze ogen heel goed een nieuwe vorm van collectief wonen. We denken hierbij aan een groep voor jong en ouder. Wil je je betrokken voelen bij je buren en je inzetten voor een nieuw te vormen groep? Meld je aan voor deze bijeenkomst!

Deze bijeenkomst vindt online plaats in de vorm van een Webinar. Een Webinar is een seminar of lezing maar dan online. Het publiek is alleen online aanwezig. Deze Webinar zal met het programma Zoom worden gehouden. Hiermee is er de mogelijkheid om de lezing te volgen en kunt u via de microfoon op gestelde momenten vragen stellen.

Schrijft u zich vóór vrijdag 26 november 10.00 in.

Na inschrijving, uiterlijk 30 minuten voor de aanvang van de Webinar, ontvangt u een mail met een link naar de Webinar met hierbij een instructie voor het gebruik van het programma Zoom.

Locatie


Contactinformatie


  • On-line, Den Haag
  • Tel: info@centrumgroepswonen.nl