Centrum Groepswonen 06 april 2020
Nieuwsbrief april 2020

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om verder te lezen

Nieuwsbrief april 2020

Het zijn bezorgde tijden en met name voor de ouderen is het extra lastig, nu persoonlijk contact van familie en vrienden tot een minimum moet worden beperkt. Graag willen we laten weten dat we nog steeds aan het werk zijn en we klaar blijven staan voor de woongroepen in Den Haag. Telefonisch zijn we even uit de lucht maar via mail makkelijk bereikbaar.

Ook hebben we de website verder uitgebreid met onder andere de nieuwe rubriek 'Lichtpuntjes'. Bedoeld als hulp en een hart onder de riem in deze soms toch zware tijd. Verder is de pagina 'Vraag en Antwoord' toegevoegd en een pagina met 'Relevante Websites'.

Wij hopen hiermee van dienst te zijn.

Blijf gezond en vrolijk!

Het team van Centrum Groepswonen.


Met onze nieuwsbrieven willen wij u op de hoogte houden van onze activiteiten, onze projecten en geplande bijeenkomsten. U heeft zich hiervoor opgegeven maar mocht u daar geen prijs meer op stellen dan kunt u zich te allen tijde laten uitschrijven door een mail te sturen naar info@centrumgroepswonen.nl

Lichtpuntjes

Lichtpuntjes

Graag willen we iedereen proberen te steunen om de moed erin te houden in deze toch vaak moeilijke tijden. Daarom deze pagina met lichtpuntjes in tijden van corona-crisis.


lees meer
Tips & tricks in tijden van corona

Tips & tricks in tijden van corona

Allerlei tips en tricks, handige telefoonnummer en links naar websites.


lees meer
Vraag en antwoord

Vraag en antwoord

Op deze pagina staan de meest gestelde vragen met een antwoord erbij. Staat uw vraag er niet bij of is het toch nog niet duidelijk voor u? Neem gerust contact met ons op dan proberen wij u verder te helpen.

lees meer
Relevante websites

Relevante websites

Naast de website van Centrum Groepswonen zijn er nog een heel aantal websites over groepswonen of gemeenschappelijkwonen en andere alternatieven voor wonen in een sociaal verband.

lees meer
Mooi initiatief in woongroep Ypenburg

Mooi initiatief in woongroep Ypenburg

Zoals bij veel woongroepen heeft ook de woongroep Ypenburg de koffieochtenden in de gemeenschappelijke ruimte geschrapt. Nu komen ze iedere middag bij elkaar op de galerij en kunnen zo beter afstand bewaren. Het gaat om een extra brede galerij van zo'n 3 a 4 meter breed.Jan, een van de jongere bewoners, heeft aangeboden voor iedereen plantjes te kopen en is van de week naar het tuincentrum geweest. Hij helpt ook bij het planten en verzorgen.lees meer
Mooi initiatief Harvest

Mooi initiatief Harvest

Door middel van speciale briefjes op de tafel in de entree hal van appartementen complex Harvest laten de betrokken bewoners van Harvest aan elkaar weten dat ze er voor elkaar zijn. Je kan laten weten dat je hulp aanbiedt of graag wil ontvangen. Een mooi initiatief!!

lees meer
Grappige of schattige filmjes

Grappige of schattige filmjes

Als een hart onder de riem worden er nu erg veel grappige of schattige filmpjes gedeeld via social media. Hier is een selectie van filmpjes die we jullie niet wilden onthouden.

lees meer

Agenda & bijeenkomsten

04 okt Oktober 2023 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
06 okt LVGO-themamiddag: Een conflict, het hoort erbij!
Tijd: 14.00 - 16.30 uur
bekijk
01 nov November 2023 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
07 nov LVGO webinar Stimuleringsregelingen startende woongemeenschappen
Tijd: 20.00 - 21.45 uur
bekijk
06 dec December 2023 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk

Centrum Groepswonen
Riviervismarkt 2
2513 AM Den Haag

070 - 21 70 005
info@centrumgroepswonen.nl

Facebook
afmelden