Nieuwsbrief maart 2024
Centrum Groepswonen 26 juli 2022
Nieuwsbrief juli 2022

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om verder te lezen

Nieuwsbrief juli 2022

Met de sidderende temperaturen van de afgelopen dagen, is het duidelijk zomer. Ondertussen hebben wij wederom een nieuwsbrief voor u, met dit keer een mooi interview in de rubriek ‘Uitgelicht’ over de ‘drie wijze mannen’ van woongroep Bangun Trisno. Ook berichten wij u over De Vroon: vrije sector huurwoningen net achter de duinen met gemeenschappelijke ruimtes en een Fit en Vitaal concept. In project De Vroon zijn nog een paar woningen beschikbaar. Met het project Pegasus gaan we gestaag verder; ook hierover staat weer een update op de website. In het Westland zijn we begonnen aan een tweede serie informatiebijeenkomsten om de interesse in groepswonen te pijlen in de woonkernen Kwintsheul, Poeldijk, Honselersdijk en Maasdijk.

Van 1 augustus tot en met 7 augustus gaat het bureau een weekje dicht. Op maandag 8 augustus staan wij graag weer voor u klaar. Wij wensen u een mooie zomer toe!

Het team van Centrum Groepswonen.

Met deze nieuwsbrieven houden we u op de hoogte van onze activiteiten, onze projecten en geplande bijeenkomsten. U heeft zich hiervoor opgegeven, mocht u daar geen prijs meer op stellen dan kunt u zich altijd laten uitschrijven door een mail te sturen naar info@centrumgroepswonen.nl

Nog enkele appartementen beschikbaar in De Vroon

Nog enkele appartementen beschikbaar in De Vroon

Wilt u actief betrokken zijn bij uw buren en met de buurt? In De Vroon in Den Haag kan dat. In De Vroon heeft u namelijk niet alleen een plekje voor uzelf, maar ook een plek waar u samen kunt zijn met anderen.

Er is nog een aantal appartementen beschikbaar. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een woning van 84 m2 met een maandhuur van € 1360,- en servicekosten van € 65,-. Lees verder om te kijken of er iets passends voor u bij zit.

lees meer
Pegasus

Pegasus

Wij onderzoeken de mogelijkheden van een collectieve woonvorm in wooncomplex Pegasus in de Binckhorst. Op dinsdagavond 28 juni heeft onze tweede live bijeenkomst plaatsgevonden. Tijdens deze bijeenkomst hebben geïnteresseerden met veel enthousiasme meegedaan aan onze workshop en is de volgende stap gezet naar een visiedocument voor de groep.

Pegasus biedt sociale huurwoningen. Heeft u een passend inkomen en wilt u meedenken en kennismaken met andere geïnteresseerden? Geef u dan op als geïnteresseerde in Pegasus.

lees meer
Woongroep Bangun Trisno: ‘Drie Wijze Mannen’

Woongroep Bangun Trisno: ‘Drie Wijze Mannen’

In de rubriek 'Uitgelicht' zetten we steeds een andere woongroep in de spotlight. Dit keer woongroep Bangun Trisno:

De bewoners hebben zelf hun gemeenschappelijke ruimte uitgebouwd, met goedkeuring van de woningcorporatie. Binnen Bangun Trisno worden veel activiteiten georganiseerd, van moederdagvieringen tot nieuwjaarsrecepties. Ook wordt er regelmatig met elkaar gekookt in de gezamenlijke keuken.

lees meer
Groepswonen Westland

Groepswonen Westland

Dit jaar heeft gemeente Westland aan Centrum Groepswonen gevraagd een tweede serie bijeenkomsten te organiseren om in meer woonkernen in Westland woongroep-initiatieven te starten. Het gaat om de woonkernen Kwintsheul, Poeldijk, Honselersdijk en Maasdijk. Wij beginnen met het inventariseren van de animo.

Interesse in groepswonen Westland? Kom naar een van onze informatiebijeenkomsten en geef uw voorkeur voor woonkern(en) aan ons door.

lees meer
Vakantie

Vakantie

Vanaf 1 augustus tot en met 7 augustus zijn wij even niet bereikbaar in verband met vakantie.

Op 8 augustus staan wij weer voor u klaar.

lees meer

Agenda & bijeenkomsten

08 mei Mei 2024 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
15 mei Symposium Leeftijdsvriendelijke Stad en Samenleving
Tijd: 13.00 - 17.30 uur
bekijk
12 jun Juni 2024 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
10 jul Juli 2024 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
11 sep September 2024 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk

Centrum Groepswonen
Riviervismarkt 2
2513 AM Den Haag

070 - 21 70 005
info@centrumgroepswonen.nl

Facebook
afmelden