sluit

Helpt u onze site verbeteren?

Graag horen we uw mening.

Geef uw mening
sluit
sluit

November 2020 informatieve bijeenkomst belangstellenden

04 november 2020 - 14.00 - 15.30 uur

Informatie


datum: 04 november 2020
tijd: 14.00 -15.30 uur
Georganiseerd door: Centrum Groepswonen

Groepswonen, iets voor u?

Heeft u interesse in groepswonen en bent u benieuwd of dat iets voor u is?

U bent van harte welkom bij de informatiebijeenkomst van Centrum Groepswonen.

Tijdens deze middag krijgt u te horen wat groepswonen betekent en krijgt u een eerste indruk van het leven in een woongroep.

Door de maatregelen van het RIVM, hebben wij besloten onze informatiebijeenkomst van 4 november 2020 weer in de vorm van een Webinar te laten plaats vinden.

Een Webinar is een seminar of lezing maar dan online. Het publiek is alleen online aanwezig. Deze Webinar zal met het programma Zoom worden gehouden. Hiermee is er de mogelijkheid om de lezing te volgen en kunt u via de microfoon op gestelde momenten vragen stellen.

Schrijft u zich vóór maandag 30 oktober 18.00 in.

Mochten we toch voor de Webinar vorm gaan, krijgt u na inschrijving, uiterlijk 30 minuten voor de aanvang van de Webinar, een mail van onze directeur, Terry van der Heide, met een link naar de Webinar. Alle deelnemers krijgen van te voren een uitleg voor het gebruik van het programma Zoom.

Mocht u toch liever geen webinar willen volgen? Stuur ons dan even een mail om dit te laten weten. Zo gauw het weer kan gaan we weer fysieke bijeenkomsten organiseren, wij houden u dan op de hoogte wanneer de eerst volgende live bijeenkomst plaats zal vinden.

Locatie


Contactinformatie


  • On-line, Den Haag
  • Tel: 070 - 21 70 005