sluit
sluit
Ons advies aan de gemeente Den Haag, Droom Durf Doe! (met het onderliggende rapport) downloaden? Klik hier

Opening Centrum Groepswonen

PUBLICATIEDATUM: 02 februari 2018

Opening Centrum Groepswonen


publicatiedatum: 02 februari 2018

Centrum Groepswonen officieel van start!


Woensdag 24 januari 2018 was voor ons een bijzondere dag: de officiële opening van Centrum Groepswonen! In 2017 was het centrum al actief, maar de stichting in oprichting functioneerde vooral op de achtergrond. Het hield zich met name bezig met het leggen van contacten en voorbereidende werkzaamheden voor een goede start in 2018. Per 1 januari dit jaar is het 'in oprichting' komen te vervallen, hier wilden wij graag bij stil staan.

Wethouder Klein onthult naambordje


Aan het begin van de opening heette Anke van Kampen de vele aanwezige samenwerkingspartner hartelijk welkom en vertelde hen hoe het centrum tot stand was gekomen. Hierna verzocht zij wethouder Karsten Klein naar voren te komen en overhandigde aan hem een mooi ingepakt pakje. Dit pakje bevatte een naambord van Centrum Groepswonen: al zijn wij al enige tijd gevestigd op Riviervismarkt 2, er hing nog altijd geen naambordje aan de gevel! Na de onthulling hield de wethouder ook nog een korte toespraak waarin hij het belang van het bestaan van Centrum onderschreef.


Het waarom, hoe en wat van groepswonen


Na dit officiële moment nam Terry van der Heide het woord. Zij hield een presentatie waarin zij uiteenzette waarom we ons inzetten voor groepswonen, hoe we onze doelen willen bereiken en wat de droom is waar we naartoe werken. Ook benadrukte Terry het belang van samenwerking met en tussen alle partijen die met groepswonen te maken hebben. Aan het einde van haar presentatie nodigde zij alle aanwezigen van harte uit voor de feestelijke borrel.Wij van Centrum Groepswonen kijken er naar uit om alle partijen die met groepswonen te maken hebben te verbinden en met hen te gaan werken aan een mooie toekomst voor woongroepen in Den Haag!