sluit
sluit
Ons advies aan de gemeente Den Haag, Droom Durf Doe! (met het onderliggende rapport) downloaden? Klik hier

Peiling interesse in groepswonen in Binckhorst

PUBLICATIEDATUM: 04 oktober 2021

Peiling interesse in groepswonen in Binckhorst


publicatiedatum: 04 oktober 2021

Op dit moment onderzoeken we de mogelijkheden voor het starten van een collectieve woonvorm in de Binckhorst.

De Binckhorst

De Binckhorst is een moderne, creatieve en vernieuwende stadswijk waar mensen wonen en werken. Een wijk van creatieve ondernemers, mensen met nieuwe ideeën en traditionele Haagse bedrijven. De Binckhorst met zijn unieke locatie zo vlak bij het centrum en zijn wat stoerdere uitstaling door de oude havens belooft een energieke plek te worden vol bedrijvigheid en gezelligheid met een goede voorzieningen en inrichting. De Binckhorst moet ook een gezonde, schone wijk worden en klaar zijn voor de toekomst. Daarom krijgt de wijk schone energie in plaats van aardgas.

Collectieve woonvorm in wording

Op deze vernieuwende plek past in onze ogen heel goed een nieuwe vorm van collectief wonen. We denken hierbij aan een groep voor jong en ouder in de sociale huur in meerlaagse nieuwbouw. Wil je je betrokken voelen bij je buren en je inzetten voor een nieuw te vormen groep? Stuur een mailtje naar: info@centrumgroepswonen.nl

Groepsvorming

We zullen geïnteresseerden mogelijk vragen een korte vragenlijst in te vullen. Op basis van de ingevulde antwoorden, samen met de volgorde van aanmelding, zullen mensen uitgenodigd worden voor een speciale bijeenkomst die de start vormt van de groepsvorming.