sluit
sluit
Publicatie over groepsvorming: 'Samen komen we er wel' Meer lezen en downloaden?

Sewa Sangh

Ketelstraat 105 - Laak

Korte kennismaking


In deze woongroep, gelegen in het Laakkwartier met aan de voorzijde van het complex een groenstrook met sloot, wonen ouderen met een Surinaams-Hindoestaanse achtergrond. In dit gedeelte van Den Haag hebben zich veel mensen met een Surinaams- hindoestaanse achtergrond gevestigd. Bij de activiteiten van de woongroep zijn de buurtbewoners van harte welkom.

Woningen en gemeenschappelijke voorzieningen


Woningen: het complex bestaat uit 30 driekamerwoningen. De voordeuren van de woningen grenzen aan een galerij. De brede galerijen kunnen gebruikt worden als buitenruimte( balkon)

Gebouw: Het gebouw bestaat uit 4 woonlagen. Op de bovenste 3 lagen wordt gewoond.

Huur: Alle woningen vallen in de sociale huur. tabel inkomenseisen

Gemeenschappelijke ruimtes: Deze ruimte bevindt zich op de begane grond

Overig: Huisdieren zijn welkom

Activiteiten


Op maandag en dinsdag avond vinden er diverse muzikale en culturele activiteiten plaats. Daarnaast wordt er maandelijks gebingood en worden er meerdere malen per jaar gezellige avonden georganiseerd

Ligging en bereikbaarheid


Openbaar vervoer: tram 1 en 15

Winkels: De afstand tot de winkels bedraagt ongeveer 1 kilometer

Groen: wijkpark Cromvliet

Medische voorzieningen: Diverse voorzieningen in de nabije omgeving

Parkeren: ‘s Avonds moet er betaald worden voor het parkeren. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente.

Interesse


Er is veel interesse voor deze woongroep. Wilt u toch uw interesse kenbaar maken dan kunt u dit doen bij de H(indoestaanse) V(ereniging)L(aakkwartier). U kunt hen bereiken via telefoonnummer: 070-3994679 of een mail sturen naar info@hvldenhaag.com

Locatie


Interesse in groepswonen?

Heeft u wel interesse in groepswonen? Kom dan naar één van onze informatiebijeenkomsten. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Specificaties


Adres
Ketelstraat 105
Postcode
2516 VN
Plaats
Den haag
Stadsdeel
Laak
Aantal woningen
30
Aantal beschikbaar
geen
Verhuurder
Hof Wonen
Leeftijdsgrens
> 50 jaar