sluit
sluit
Publicatie over groepsvorming: 'Samen komen we er wel' Meer lezen en downloaden?

Shanti Bhawan

Regentesselaan 224 - Segbroek
als u op de rode bolletjes klikt, krijgt u meer foto's te zien.

Kennismaken met de woongroep


Shanti Bhawan betekent zoveel als ‘Huis van rust, van vrede’. Deze woongroep is opgezet en bestemd voor bewoners met een Surinaams-hindoestaanse achtergrond. De groep heeft een lange wachtlijst.

Start woongroep:1987
Realisatie van het project: 1992

Woningen


Woning: Er zijn 30 woningen, allemaal drie kamer-woningen van zo'n 65 m2. De woningen hebben geen balkon maar grenzen wel aan een galerij.

Gebouw: Het hele gebouw is bestemd voor groepswonen.

Huur: Alle woningen vallen binnen de sociale huur en gelden de laagste inkomenseisen voor sociale huur. tabel inkomenseisen

Gemeenschappelijke ruimtes: Er is een grote gemeenschappelijke ruimte met aangrenzend een balkon waarop af en toe een BBQ aangestoken wordt.

Overig: Lift aanwezig. Huisdieren zijn niet welkom. Beneden is er een grote binnenplaats met tuintje waar de onderste woningen aan grenzen. Bij de binnenplaats is een groot fietsenhok waar ook ruimte is voor scootmobielen (mét oplaadmogelijkheid).

Activiteiten


Er worden regelmatig activiteiten in de gemeenschappelijke ruimte georganiseerd zoals een bingo-avond, bestuursvergaderingen, een filmavond. Lekker koken, gezamenlijk eten met daarna een dansje is veruit favoriet. Hierbij worden ook af en toe buitenstaanders uitgenodigd.

Ligging en bereikbaarheid


Openbaar vervoer: Tram 2, 4, 12 en 17 en bus 427

Winkels: Weimar- en de Fahrenheitstraat. De Haagsche Markt is goed met de tram bereikbaar

Groen op loopafstand: Sportpark de Verademing, Zuiderpark iets verder weg

Andere buurtvoorzieningen: Islamitisch Cultureel Centrum, kleine winkeltjes, (eet) cafeetjes

Medische voorzieningen: Huisartsen/apotheek aan de overkant. Tandarts in de buurt. Ziekenhuis Westeinde vlakbij en met OV goed bereikbaar

Parkeren: Overdag gratis en van 18.00-24.00 betaald


Locatie


Interesse in groepswonen?


Stuur ons een e-mail via deze link met uw naam, telefoonnummer, leeftijd en of u onze nieuwsbrief zou willen ontvangen (deze wordt ongeveer drie keer per jaar verzonden).

De standaard procedure is dat u eerst naar één van onze informatiebijeenkomsten komt. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Bent u al ingeschreven bij Woonnet-Haaglanden? Heeft u nog vragen? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Specificaties


Adres
Regentesselaan 224
Postcode
2562 EH
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Segbroek
Aantal woningen
30
Aantal beschikbaar
geen
Verhuurder
Staedion
Leeftijdsgrens
> 50 jaar