sluit
sluit

Verhulstplein

Verhulstplein 135 - Scheveningen


Korte kennismaking


De woongroep is opgericht in 1989 en is speciaal bedoeld voor 55+. Het gebouw is prachtig gelegen in de nabijheid van bos en strand en op loopafstand van het winkelcentrum “Fred” (Frederik Hendriklaan) en van enkele zorgcentra. Goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Deze woongemeenschap is lid van het GDO

Aspirant-leden gezocht!


Woongroep Verhulstplein is opzoek naar aspirant-leden, al komt er nu niet direct een woning vrij. Het gaat om sociale huurwoningen in de laagste huurcategorie. Huursubsidie is mogelijk. De woningcorporaties zijn heel strikt op het gebied van passend toewijzen! Check goed of u het passende jaarinkomen heeft.

Woningen en gemeenschappelijke voorzieningen


Woningen: 14 tweekamerwoningen en 3 driekamerwoningen.

Huur: Alle woningen vallen binnen de sociale huur en gelden de laagste inkomenseisen voor sociale huur. tabel inkomenseisen

Gemeenschappelijke ruimtes: Ontmoetingsruimte. Logeerkamer

Overig: Lift aanwezig. Huisdieren toegestaan

Activiteiten


Een keer per week hebben we een vaste koffie bijeenkomst, de ene week 's morgens en de andere week 's avonds. Elke laatste zaterdag van de maand is er een soos die om 17.00 uur begint en eindigt soms laat op de avond vanwege de gezelligheid. Er zijn dan hapjes en drankjes om er een feestje van te maken.


Ligging en bereikbaarheid


Openbaar vervoer: Tram 11, bus 21, 24

Winkels: Verschillende supermarktjes in de buurt.

Groen op loopafstand: Bosjes van Poot en Rode Kruisplantsoen, Westduinpark, De Zee.

Medische voorzieningen: Apotheek/artsen in de buurt. Ziekenhuis bereikbaar per OV

Andere buurtvoorzieningen: Kunstmuseum Den Haag, Museon.

Parkeren: Betaald parkeren

Locatie


Interesse in groepswonen?


Stuur ons een e-mail via deze link met uw naam, telefoonnummer, leeftijd en of u onze nieuwsbrief zou willen ontvangen (deze wordt ongeveer drie keer per jaar verzonden).

De standaard procedure is dat u eerst naar één van onze informatiebijeenkomsten komt. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Bent u al ingeschreven bij Woonnet-Haaglanden? Heeft u nog vragen? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Specificaties


Adres
Verhulstplein 135
Postcode
2517 SB
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Scheveningen
Aantal woningen
17
Aantal beschikbaar
geen
Verhuurder
HaagWonen
Leeftijdsgrens
> 55 jaar