sluit
sluit

Villa Futura bijeenkomst 8 februari 2020

08 februari 2020 - 10.00 - 12.00 uur

Informatie


datum: 08 februari 2020
tijd: 10.00 -12.00 uur
Georganiseerd door: Centrum Groepswonen i.s.m. projectgroep Villa Futura

Villa Futura

Villa Futura start het ontwerpproces van een sociaal duurzame woongemeenschap. Nabuurschap is een belangrijk verbindend thema in het nieuwe buurtje, waarin ouderen en gezinnen samen wonen. Met familie (ouders en kinderen) kun je er zelfstandig wonen in je eigen huis maar wel dichtbij elkaar. Meergeneratiewonen op één erf. Er is ruimte voor een gezamenlijke tuin, een gedeelde kas etc. Ook streven we op het gebied van energie en mobiliteit een duurzame ontwikkeling na. Samen wekken we energie op, rijden elektrisch en maken gebruik van een pool van deelauto’s. Een ambitieus concept, waarbij rekening moet worden gehouden met koophuizen vanaf ca. € 375.000.


Villa Futura is een nieuw te ontwikkelen woongemeenschap op de grens van Den Haag en Leidschendam voor én door actieve mensen van alle leeftijden, die samen een prettige en duurzame leefomgeving willen creëren. Villa Futura wordt een woongemeenschap van circa 20 koopwoningen.

De komende bijeenkomsten zullen een meer interactief karakter hebben om te komen tot een gezamenlijke opzet. Tijdens de bijeenkomst op 8 februari zullen verschillende woningtypes worden gepresenteerd en besproken door de architect, Klaas Waarheid. Ook zal er dieper worden ingegaan op het thema duurzaamheid door middel van een stickerworkshop door onze duurzaamheidsadviseur Kees Duijvestein. De bijeenkomst vindt plaats in Cultureel Centrum Agora te Voorburg, inloop vanaf 09.30. Na de bijeenkomst zal, indien het weer het toelaat, een bezoek aan de locatie worden gebracht.

Opgeven voor deze bijeenkomst kan via de site van Villa Futura.

Locatie


Contactinformatie


  • Fonteynenburghlaan 11, Voorburg
  • Tel: 070 - 21 70 005
  • website