sluit
sluit

Waringin

Albardastraat 1-D - Loosduinen

Korte kennismaking


Woongroep ‘de Waringin’ is een van oorsprong Indische woongroep speciaal voor Indische Nederlanders en hen die de Indische cultuur een warm hart toedragen.

Er is respect voor elkaars privacy. Wel wordt het belangrijk dat men bereid is te participeren en in te zetten voor de woongroep.

Deze woongemeenschap is lid van het GDO.

Woningen en gemeenschappelijke voorzieningen


Woningen: ruime 3 kamerwoningen met inpandig balkon (loggia)

Gebouw: het complex is gebouwd op de hoek Albardastraat / Thorbeckelaan op de plek waar voorheen de Petrakerk stond. Het hele complex bestaat uit koopwoningen en de huurappartementen van de woongroep. Realisatie van het project: 2007

Het gaat om 20 appartementen verdeeld over 4 etages aan de Albardastraat. 19 Appartementen hiervan worden bewoond, het 20ste appartement is de Soos (gemeenschappelijke ruimte).

Huur: Alle woningen vallen binnen de sociale huur en gelden de hoogste inkomenseisen voor sociale huur. tabel inkomenseisen

Gemeenschappelijke ruimtes: De Soos beschikt over een invalidentoilet. Er is een gemeenschappelijke (zicht)tuin op het parkeerdek. Mogelijkheid tot het apart huren van een parkeerplek in de parkeergarage onder het gebouw

Overig: Lift aanwezig. Het complex is rolstoeltoegankelijk en heeft een aparte opstelplaats voor scootmobielen met oplaadmogelijkheid in de parkeergarage onder het gebouw. Hier bevinden zich ook de privébergingen voor fietsen ed. Kleine huisdieren zijn toegestaan, alleen niet in de Soos.


Activiteiten


Wekelijkse kaartavond, wekelijkse yoga cursus, een keer per maand een gezamenlijke Indische maaltijd, een keer per maand een Soosborrel (zamibo) voor de leden en onze reserve-kandidaten, een keer per maand wordt er een film op zondag. Ook is er een gezamenlijke jaarlijkse dagexcursie.

De meeste activiteiten zijn ook toegankelijk voor externe genodigden.

Ligging en bereikbaarheid


Openbaar vervoer bus 21 – 23, tram 2 - 3

Winkels op loopafstand Winkelcentrum de Savornin Lohmanplein, Appelstraat, Vlierboomstraat

Groen op loopafstand Bosjes van Pex

Medische voorzieningen Ziekenhuis / apotheek / artsen in de nabije omgeving

Parkeren Parkeren in de Albardastraat (nog) onbetaald

Locatie


Interesse in groepswonen?


Stuur ons een e-mail via deze link met uw naam, telefoonnummer, leeftijd en of u onze nieuwsbrief zou willen ontvangen (deze wordt ongeveer drie keer per jaar verzonden).

De standaard procedure is dat u eerst naar één van onze informatiebijeenkomsten komt. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Bent u al ingeschreven bij Woonnet-Haaglanden? Heeft u nog vragen? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Specificaties


Adres
Albardastraat 1-D
Postcode
2555 XP
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Loosduinen
Aantal woningen
19
Aantal beschikbaar
geen
Verhuurder
Staedion
Leeftijdsgrens
> 50 jaar