sluit
sluit
Woongroep starten in Zuid-Holland? Provincie Zuid-Holland heeft een mooie subsidieregeling. Meer weten over deze regeling? Klik hier

Westland (Kwintsheul) 2e vervolg bijeenkomst groepswonen

07 december 2022 - 17.00 - 18.30 uur

Informatie


datum: 07 december 2022
tijd: 17.00 -18.30 uur
Georganiseerd door: Centrum Groepswonen i.s.m. gemeente Westland en Seniorenraad Westland

Gemeente Westland onderkent het belang in van groepswonen (voor medioren). Daarom organiseren wij samen met hen en de Seniorenraad Westland een reeks informatiebijeenkomsten over groepswonen in het Westland. Eerder stimuleerden wij initiatieven in woonkernen, Naaldwijk, De Lier, Wateringen, Monster en 's Gravenzande. Nu zijn woonkernen Kwintsheul, Poeldijk, Honselersdijk en Maasdijk aan de beurt.

Er zullen vervolg bijeenkomst worden georganiseerd over deze laatste woonkernen. Tijdens deze bijeenkomsten zullen verschillende workshops worden gegeven waaronder de zogenaamde stickerworkshop en de DCBA- workshop. Na aanmelden krijgt u een aantal dagen voor de bijeenkomst extra informatie over de betreffende workshop.

2e Vervolgbijeenkomst Kwintsheul

Op woensdagmiddag 7 december 2022 van 17.00-18.30 in het gemeente kantoor aan de Verdilaan te Naaldwijk, vindt de vervolgbijeenkomst over Kwintsheul plaats in vergaderruimte Roos.

We zullen tijdens deze 2e vervolgbijeenkomst zullen er vervolgstappen worden gezet in het groepsvormingsproces. Dit doen we door middel van een DCBA-workshop. Tijdens deze workshop worden de uitkomsten van de eerdere workshop verder uitgediept. Dit is een zeer toegankelijke manier om tot gemeenschappelijke normen en waarden te komen, waarbij ieders mening meetelt.

Heeft u interesse in groepswonen in woonkern Kwintsheul? Meld u dan gauw aan.

(Deze bijeenkomst is alleen bedoeld voor mensen die interesse hebben in groepswonen in woonkern Kwintsheul. Heeft u interesse in een andere woonkern? Geef u dan voor de bijeenkomst betreffende woonkern op, of geef u interesse aan ons door via info@centrumgroepswonen.nl)

Inloop vanaf 16.30.

Inschrijven voor deze bijeenkomst kan tot uiterlijk maandag 5 dec. 12.00

Aanmelden voor deze bijeenkomst

Wilt u naar deze bijeenkomst komen? Vul dan het onderstaande formulier in.Locatie


Contactinformatie


  • Verdilaan 7, Naaldwijk