sluit
sluit

Westland (Maasdijk) 1e bijeenkomst groepswonen

17 mei 2023 - 16.00 - 18.00 uur

Informatie


datum: 17 mei 2023
tijd: 16.00 -18.00 uur
Georganiseerd door: Centrum Groepswonen i.s.m. gemeente Westland en Seniorenraad Westland

Gemeente Westland onderkent het belang in van groepswonen (voor medioren). Daarom organiseren wij samen met hen en de Seniorenraad Westland een reeks informatiebijeenkomsten over groepswonen in het Westland. Eerder stimuleerden wij initiatieven in woonkernen, Naaldwijk, De Lier, Wateringen, Monster en 's Gravenzande, Kwintsheul en Poeldijk. Nu zijn woonkernen Honselersdijk en Maasdijk aan de beurt.

Er zullen vervolg bijeenkomst worden georganiseerd over deze laatste woonkernen. Tijdens deze bijeenkomsten zullen verschillende workshops worden gegeven waaronder de zogenaamde stickerworkshop en de DCBA- workshop. Tijdens de bijeenkomsten zal er meer informatie worden gegeven over de workshops.

1e bijeenkomst Maasdijk groepswonen

Op woensdagmiddag 17 mei 2023 van 16.00-18.00 in wijkcentrum de Prinsenhof van Vitis Welzijn te Maasdijk, vindt de eerste bijeenkomst over groepswonen in Maasdijk plaats.

We zullen tijdens deze 1e bijeenkomst de eerste stap zetten in het groepsvormingsproces. Dit doen we door middel van een stickerworkshop. Dit is een zeer toegankelijke manier om tot gemeenschappelijke normen en waarden te komen, waarbij ieders mening meetelt.

Heeft u interesse in groepswonen in woonkern Maasdijk? Meld u dan gauw aan.

(Deze bijeenkomst is alleen bedoeld voor mensen die interesse hebben in groepswonen in woonkern Honselersdijk. Heeft u interesse in een andere woonkern? Geef u dan voor de bijeenkomst betreffende woonkern op, of geef u interesse aan ons door via info@centrumgroepswonen.nl)

Inloop vanaf 15.45.

Inschrijven voor deze bijeenkomst kan tot uiterlijk maandag 15 mei 2023 12.00

Aanmelden voor deze bijeenkomst

Wilt u naar deze bijeenkomst komen? Vul dan het onderstaande formulier in.Locatie


Contactinformatie


  • Cornelis Houtmanplein 6, Maasdijk