sluit
sluit
Woongroep starten in Zuid-Holland? Provincie Zuid-Holland heeft een mooie subsidieregeling. Meer weten over deze regeling? Klik hier

Westland (Monster) vervolg bijeenkomst groepswonen

30 november 2022 - 16.00 - 18.00 uur

Informatie


datum: 30 november 2022
tijd: 16.00 -18.00 uur
Georganiseerd door: Centrum Groepswonen i.s.m. gemeente Westland en Seniorenraad Westland

Gemeente Westland onderkent het belang in van groepswonen (voor medioren). Daarom organiseren wij samen met hen en de Seniorenraad Westland een reeks informatiebijeenkomsten over groepswonen in het Westland. Eerder stimuleerden wij initiatieven in woonkernen, Naaldwijk, De Lier, Wateringen, Monster en 's Gravenzande. Nu zijn woonkernen Kwintsheul, Poeldijk, Honselersdijk en Maasdijk aan de beurt.

Er zullen vervolg bijeenkomst worden georganiseerd over deze laatste woonkernen. Tijdens deze bijeenkomsten zullen verschillende workshops worden gegeven waaronder de zogenaamde stickerworkshop en de DCBA- workshop. Na aanmelden krijgt u een aantal dagen voor de bijeenkomst extra informatie over de betreffende workshop.

Vervolgbijeenkomst Monster

Op woensdagmiddag 30 november 2022 van 16.00-18.00 in het gemeente kantoor aan de Verdilaan te Naaldwijk, vindt de vervolgbijeenkomst over Monster plaats in vergaderruimte Anjer.

We zullen tijdens deze vervolgbijeenkomst stappen zetten in het groepsvormingsproces. Dit doen we door middel van een stickerworkshop. Dit is een zeer toegankelijke manier om tot gemeenschappelijke normen en waarden te komen, waarbij ieders mening meetelt.

Heeft u interesse in groepswonen in woonkern Monster? Meld u dan gauw aan.

(Deze bijeenkomst is alleen bedoeld voor mensen die interesse hebben in groepswonen in woonkern Maasdijk. Heeft u interesse in een andere woonkern? Geef u dan voor de bijeenkomst betreffende woonkern op, of geef u interesse aan ons door via info@centrumgroepswonen.nl)

Inloop vanaf 15.30.

Inschrijven voor deze bijeenkomst kan tot uiterlijk maandag 28 nov. 12.00

Locatie


Contactinformatie


  • Verdilaan 7, Naaldwijk