sluit

Helpt u onze site verbeteren?

Graag horen we uw mening.

Geef uw mening
sluit

Workshop Coöperatief Financieren

20 mei 2019 - 14.45 - 17.45 uur

Informatie


datum: 20 mei 2019
tijd: 14.45 -17.45 uur
Georganiseerd door: Haagse Zorgkracht en Nederland Zorgt Voor Elkaar

In samenwerking met Haagse Zorgkracht organiseert Nederland Zorgt Voor Elkaar op maandagmiddag 20 mei van 14:45 : 17:45 uur een workshop Cooperatief Financieren bestemd voor bewoners die proberen een woon-zorg concept in eigen beheer te realiseren in Den Haag en omstreken.

In toenemende mate zien we dat er ook bewonersinitiatieven ontstaan die zich bezig houden met de ontwikkeling van vastgoed, veelal met de combinatie wonen en zorg. Wij constateren ook dat het voor deze bewonersinitiatieven lastig is zichzelf te presenteren richting financiers en dat andersom het voor financiers lastig is om de risico's en waardes in te schatten van dergelijke projecten.

Vandaar dat NLZVE samen met Triodos en Andersfinancieren een workshop heeft ontwikkeld voor het financieren van coöperatief ontwikkeld vastgoed. De eerste hebben we gehad voor bewonersinitiatieven in Utrecht en omgeving, dit in samenwerking met het lokale netwerk Omzien. Dit bleek voor de bewonersinitiatieven uitermate zinvol. Ze krijgen een goed beeld op welke manier ze kunnen toewerken naar een financierbaar project.

De workshop vindt plaats in Wijkcentrum Bouwlust in (stadsdeel Escamp). Aanmelden voor deze workshop kan voor 13 mei 2019, door een mail te sturen naar karlijn@haagsezorgkracht.nl


Locatie


Contactinformatie


  • Eekhoornrade 215, Den Haag
  • Tel: 06-43200032