Fultonia

Fultonstraat 6 - Segbroek

Informatie


Bij de voordeur van woongroep Fultonia wordt het verschil met een ‘gewoon’ huis meteen zichtbaar. Veertien deurbellen en één bel waar ‘Gem’ bij staat. In Fultonia wonen in totaal 14 volwassenen, 2 kinderen en 1 kat, onze leeftijd varieert tussen 33 en 58. Verder heeft de woongroep een mooie tuin met waterval en vuurplaats, een dakterras, 48 zonnepanelen en een grote gemeenschappelijke huiskamer, de Gem. Dat is de ruimte waar we als bewoners regelmatig samen eten, een kaartje leggen en de maandelijkse vergadering houden.

Fultonia ligt in het Regentesse kwartier, halverwege het centrum en het strand. De woongroep heeft geen bepaalde ideologie of spirituele grondslag, zij is ontstaan uit een behoefte om betaalbare en gezellige woonruimte te creëren. Die gezelligheid kan bijvoorbeeld bestaan uit een spelletje, kampvuurtje en samen eten (meestal vegetarisch). Onder het motto: Samen kun je meer van je leefomgeving maken!
Locatie


Interesse in deze woongroep?


Stuur ons een e-mail via deze link met uw naam, telefoonnummer, leeftijd en of u onze nieuwsbrief zou willen ontvangen (deze wordt ongeveer drie keer per jaar verzonden). Of neem telefonisch contact met ons op via 070 - 217 00 05.

Specificaties


Adres
Fultonstraat 6
Postcode
2562 XH
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Segbroek
Aantal woningen
14
Aantal beschikbaar
geen
Verhuurder
Vestia
Leeftijdsgrens
Geen

Contactinformatie