sluit
sluit

Fultonia

Fultonstraat 6 - Segbroek
Meer foto's zien? klik op de rode bolletjes.

Let op: Deze groep heeft een eigen toelatingsprocedure.

De woongroep werft alléén via een advertentie op het moment dat er een plekje vrijkomt. Ze houden geen lijst met reservekandidaten bij en u kunt zich niet via ons opgeven als belangstellende.

Informatie


Bij de voordeur van woongroep Fultonia wordt het verschil met een ‘gewoon’ huis meteen zichtbaar. Veertien deurbellen en één bel waar ‘Gem’ bij staat. In Fultonia wonen in totaal 14 volwassenen, 3 kinderen en 2 katten, onze leeftijd varieert tussen 32 en 62. Verder heeft de woongroep een mooie tuin met waterval en vuurplaats, een dakterras, 48 zonnepanelen en een grote gemeenschappelijke huiskamer, de Gem. Dat is de ruimte waar we als bewoners regelmatig samen eten, een kaartje leggen en de maandelijkse vergadering houden.

Fultonia ligt in het Regentessekwartier, halverwege het centrum en het strand. De woongroep heeft geen bepaalde ideologie of spirituele grondslag, zij is ontstaan uit een behoefte om betaalbare en gezellige woonruimte te creëren. Die gezelligheid kan bijvoorbeeld bestaan uit een spelletje, kampvuurtje en samen eten (meestal vegetarisch). Onder het motto: Samen kun je meer van je leefomgeving maken!

Ligging en bereikbaarheid


Openbaar vervoer: Trams 12, Bus 21

Winkels: Weimarstraat

Groen op loopafstand: Stadstuin Emma's Hof

Andere voorzieningen: Theater de Regentes

Medische voorzieningen: Huisarts, apotheek en fysiotherapie.

Parkeren: Betaald parkeren

Locatie


Interesse in groepswonen?

Heeft u wel interesse in groepswonen? Kom dan naar één van onze informatiebijeenkomsten. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Deze woongroep is uitgelicht geweest Lees artikel

Specificaties


Adres
Fultonstraat 6
Postcode
2562 XH
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Segbroek
Aantal woningen
14
Aantal beschikbaar
geen
Verhuurder
Hof Wonen
Leeftijdsgrens
Geen