Centrum Groepswonen 10 mei 2021
Nieuwsbrief mei 2021

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om verder te lezen

Nieuwsbrief mei 2021

In de vorige nieuwsbrief stuurden wij u een enquête over collectieve woonvormen in Den Haag. De enquête is massaal ingevuld. Wij willen iedereen die hieraan heeft deel genomen heel hartelijk danken!

Inmiddels is het onderzoek afgerond en het advies aan de gemeente ook. In de maand mei presenteren wij deze aan de Wethouders, hierna zetten we een deel van de resultaten op onze website.

Verder wijzen wij u graag op al de informatie die op onze website staat, deze wordt constant bijgehouden en aangevuld. Zo zijn er weer een aantal woongroepen bijgeplaatst, hebben we de pagina met publicaties aangevuld en zijn er verschillende nieuwsitems verschenen.

Door de corona maatregelen werken wij vanuit huis en zijn wij minder goed telefonisch bereikbaar. Voor eventuele vragen kunt u ons mailen op info@centrumgroepswonen.nl.

Hartelijke groet,

Het team van Centrum Groepswonen.

Met onze nieuwsbrieven willen wij u op de hoogte houden van onze activiteiten, onze projecten en geplande bijeenkomsten. U heeft zich hiervoor opgegeven maar mocht u er geen prijs meer op stellen dan kunt u zich te allen tijde laten uitschrijven door een mail te sturen naar info@centrumgroepswonen.nl

Woongroep Bangun Trisno

Woongroep Bangun Trisno

Bangun Trisno, wat zoveel betekent als ‘Veel Liefde’. Liefde voor elkaar, voor de omgeving, de groep en deze sfeer straalt overal vanaf. De bewoners zijn van Surinaams-Javaanse afkomst en hechten er zeer aan de eigen cultuur vast te houden. Het is een zeer actieve en sociale groep.

lees meer
Centraal Wonen Katerstraat

Centraal Wonen Katerstraat

In deze woongroep zijn de bewoners tussen de 6 en 80 jaar oud. Gezien de grootte van de woningen zijn de woningen over het algemeen niet erg geschikt voor gezinnen, wat niet uitsluit dat kinderen welkom zijn. Van de bewoners wordt een actieve deelname aan de gemeenschap verwacht.

lees meer
Symfonie- Naaste Buren

Symfonie- Naaste Buren

Stichting De Symfonie is een wooncollectief, met een aantal actieve bestuurs- en werkgroep leden. Allen hebben de wens om bewoner te gaan worden van dit bijzondere complex (uitsluitend koop) en gezamenlijk zorg te dragen voor gebouw en tuin. Inschrijven kan tot 1 juni 2021. Neem daarvoor contact op met symfonie@wonenindesymfonie.nl

lees meer
De Vroon

De Vroon

Op maandag 29 maart jl. is door het team van De Vroon een online bijeenkomst georganiseerd om geïnteresseerden bij te praten over de laatste stand van zaken. Een terugkoppeling van deze bijeenkomst is binnenkort op te vinden op de website van De Vroon: www.vroondaal-devroon.nl

lees meer
Interessante brochures van de LVGO

Interessante brochures van de LVGO

Er zijn weer een aantal nieuwe publicaties uitgekomen, waaronder interessante brochures van de LVGO. Deze hebben we verzameld op onze pagina met publicaties en onderzoeken.

lees meer
Extra online informatiebijeenkomst in de avond

Extra online informatiebijeenkomst in de avond

Omdat er op het moment veel vraag is naar een informatie bijeenkomst die niet onder werktijd wordt gehouden, hebben we besloten een avond bijeenkomst te organiseren. Deze bijeenkomst zal alleen bij voldoende animo doorgaan.

lees meer
Collectieve woonvormen hebben de toekomst!

Collectieve woonvormen hebben de toekomst!

Op zaterdag 10 april 2021 verscheen er in de Volkskrant een mooi interview van Bas Mesters met Bernard Smits, directeur van een kleine woningcorporatie gespecialiseerd in verhuur aan woongemeenschappen

lees meer
Groepswonen in Groot Westland

Groepswonen in Groot Westland

De afgelopen tijd is er veel publiciteit geweest over groepswonen in Westland. Zo verscheen er op donderdag 15 april 2021 een mooie spread in Groot Westland. Frits Rijsemus van de Seniorenraad Westland en Terry van der Heide directeur Centrum Groepswonen werden geïnterviewd.

lees meer

Agenda & bijeenkomsten

05 okt Oktober 2022 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk
05 okt Westland (hernieuwde) kennismaking groepswonen Monster /'s Gravenzande
Tijd: 16.00 - 17.30 uur
bekijk
05 okt Westland (Honselersdijk) informatieavond groepswonen
Tijd: 19.00 - 20.30 uur
bekijk
10 okt Westland (Maasdijk) informatieavond groepswonen
Tijd: 19.00 - 20.30 uur
bekijk
02 nov November 2022 bijeenkomst belangstellenden groepswonen Den Haag
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
bekijk

Centrum Groepswonen
Riviervismarkt 2
2513 AM Den Haag

070 - 21 70 005
info@centrumgroepswonen.nl

Facebook
afmelden