sluit
sluit

Nolenshoek

Mgr. Nolenslaan 2-B - Loosduinen
Meer foto's zien? klik op de rode bolletjes.

Korte kennismaking


De Nolenshoek is naar eigen zeggen, de allerleukste en gezelligste woongroep uit den haag. Mensen die in de groep komen wonen, willen er nooit meer weg. Op 1 mei 2019 bestond de groep 25 jaar!

De woongemeenschap karakteriseert zich als sociaal, behulpzaam en meelevend met elkaar zonder al te veel dwingende regels. Men zoekt aanvulling met jongere reservekandidaten.

De woongroep is lid van het GDO.


Aspirant-leden gezocht!

Woongroep Nolenshoek is opzoek naar aspirant-leden, al komt er nu niet direct een woning vrij. Het gaat om sociale huurwoningen in de laagste huurcategorie. Huursubsidie is mogelijk. De woningcorporaties zijn heel strikt op het gebied van passend toewijzen! Check goed of u het passende jaarinkomen heeft .

Woningen en gemeenschappelijke voorzieningen


Gebouw: Het hele gebouw is bestemd voor de woongroep, bestaat uit vier lagen en heeft totaal 25 appartementen. 9 tweekamerwoningen en 16 driekamerwoningen. Gemiddeld oppervlak is ongeveer 60 m2. Alleen de bovenste verdieping heeft een balkon. De andere woningen grenzen aan een zonnige galerij. Alle woningen zijn rolstoeltoegankelijk.

Woningen: Alle woningen zijn sociale huurwoningen. Huursubsidie behoort tot de mogelijkheden.

Huur: Alle woningen vallen binnen de sociale huur en er gelden de laagste inkomenseisen voor sociale huur. tabel inkomenseisen

Gemeenschappelijke ruimtes: Er is een grote gemeenschappelijke ruimte met aangrenzend een behoorlijke tuin. De flat heeft een lift en een gemeenschappelijke fietsenberging. Ruimte voor een scootmobiel is buiten het gebouw.

Overig: Huisdieren zijn welkom, maar komt het te overlijden mag er geen nieuwe worden aangeschaft. Huisdieren mogen niet in de gemeenschappelijke ruimtes.

Activiteiten


Iedere zaterdag is er happy hour waarvoor ook geïnteresseerden van buiten welkom zijn. Deze mensen moeten zich dan wel al eerst aan de groep hebben gepresenteerd.

De groep heeft een actieve feestcommissie. Er worden diverse activiteiten ondernomen, al naar gelang de interesse van de groep. In de ruimte worden gezelschapsspelletjes gedaan en af en toe gezamenlijk gegeten. Alle feestdagen worden ook gevierd en met sinterklaas maakt iedereen een gedicht voor elkaar. Op de verjaardagen krijgen alle bewoners een kaart van de medebewoners.

Er is ook een wekelijkse wandelclub. Af en toe worden er uitjes georganiseerd naar het theater of museum al naar gelang de behoefte.

Ligging en bereikbaarheid


Openbaar vervoer: Tram 2 en 3, bus 21 – 23 en 24

Winkels: Winkelcentrum de Savornin Lohmanplein om de hoek, ook zijn er veel winkels in de Appel- en de Vlierboomstraat

Groen op loopafstand: Bosjes van Pex en Kijkduin is makkelijk per OV te bereiken

Overige voorzieningen: Zwembad en een sportschool om de hoek, vlakbij is er een actief wijkcentrum

Medische voorzieningen: Ziekenhuis/apotheek/artsen in de buurt

Parkeren: Gratis parkeren.


Locatie


Interesse in groepswonen?


Stuur ons een e-mail via deze link met uw naam, telefoonnummer, leeftijd en of u onze nieuwsbrief zou willen ontvangen (deze wordt ongeveer drie keer per jaar verzonden).

De standaard procedure is dat u eerst naar één van onze informatiebijeenkomsten komt. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Bent u al ingeschreven bij Woonnet-Haaglanden? Heeft u nog vragen? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Deze woongroep is uitgelicht geweest Lees artikel

Specificaties


Adres
Mgr. Nolenslaan 2-B
Postcode
2555 XZ
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Loosduinen
Aantal woningen
25
Aantal beschikbaar
geen
Verhuurder
Staedion
Leeftijdsgrens
> 55 jaar

Contactinformatie