sluit
sluit

Woongemeenschap Nolenshoek 30 jaar!

PUBLICATIEDATUM: 12 juni 2024

Woongemeenschap Nolenshoek 30 jaar!


publicatiedatum: 12 juni 2024

30 jaar Woongemeenschap Nolenshoek

Op zaterdag 25 mei 2024 bestond woongemeenschap Nolenshoek maar liefst 30 jaar! Alle vijfentwintig appartementen worden nog steeds met grote tevredenheid bewoond. Daarbij is het bijzonder dat er nog steeds twee dames van het eerste uur in de groep wonen.

Door de jaren heen, zijn er meerdere feestjes en evenementen geweest waaronder het 10- en 25 jarig jubileum. In eerdere jaren werden die feestjes vaak buitenshuis gehouden, zoals boot-tripjes, bioscoop bezoek of gezamenlijk uit eten. Dat zijn natuurlijk de kersen op de taart van het wonen in een woongroep!

Nu de leeftijden van de bewoners en de vereniging zijn gevorderd, is dit jaar de keuze gevallen op een barbecue met catering in de mooie tuin. Het weer werkte helaas niet mee, maar gelukkig heeft de woongroep een fijne recreatieruimte waar de maaltijden konden worden genuttigd. Daarnaast waren er natuurlijk drankjes en de cateraar had heerlijke salades gemaakt. Broodjes, groente, sauzen en een ruime keuze aan diverse vleessoorten, kortom een goed gevulde maaltijd. Met als toetje nog boerenijs met vruchten!

Alle leden hebben genoten. Na de maaltijd werd er wat nagepraat en enkelen gingen bij elkaar op bezoek en maakten er nog een gezellige avond van. Dit jubileum zal niet snel vergeten worden!

Ter gelegenheid van het jubileum is ook deze mooie groepsfoto gemaakt.

fotograaf: Dolf Jans


Nolenshoek