sluit
sluit

Succesvolle kennismakings-dag woongroep Kloosterveen!

PUBLICATIEDATUM: 23 april 2024

Succesvolle kennismakings-dag woongroep Kloosterveen!


publicatiedatum: 23 april 2024

Open dag 20 april 2024

Het open-dag-comité van woongroep Kloosterveen had alles tot in de puntjes voorbereid. Er werd met spanning uitgekeken naar hoe het zou worden.

Vanaf 11 uur kwamen de mensen binnen en na een korte kennismaking, installeerde ieder zich aan een tafeltje.

De geur en de smaak van warme wafeltjes en koffie, brachten iedereen in een beste stemming.

Marjan, de voorzitter van woongroep Kloosterveen, hield een praatje waar met veel aandacht en interesse naar werd geluisterd.


De laatst bijgekomen bewoner vertelde over haar proces van kennis maken en de weg naar een plekje in de groep en een mooie woning.

Vele vragen werden gesteld en beantwoord en daarna werd er met diverse bewoners informeel gesproken, de tuin bekeken en zelfs een potje tafeltennis gespeeld.

Ieder ging huiswaarts en wie genoeg aanknopingspunten had gevonden om het groepswonen bij woongroep Kloosterveen verder te onderzoeken, werd uitgenodigd dit per mail te laten weten zodat een 1ste gesprek met het bestuur kan worden ingepland.

De woongroep bewoners hadden een blij gevoel over deze dag en merkten dat hun saamhorigheidsgevoel hierdoor een flinke boost had gekregen.


Heeft u ook interesse om kennis te maken met woongroep Kloosterveen?

Ook op de Europese Gemeenschappelijk Wonen Dag open zij hun deuren.

Zaterdag 18 mei van 13.00-14.00 bent u van harte welkom om zelf gemaakte wafeltjes te komen eten bij een kopje koffie of thee.

Vriendelijke groeten,

Woongroep Kloosterveen

Marjan, Micheline, Sophia, Geurtje, Erla, Ed ……

Kloosterveen