sluit
sluit

Villa Futura: informatiebijeenkomst op 11 september as

PUBLICATIEDATUM: 16 juli 2018

Villa Futura: informatiebijeenkomst op 11 september as


publicatiedatum: 16 juli 2018

Op 13 juni heeft een eerste bijeenkomst met geïnteresseerden plaatsgevonden. Nieuwe mensen melden zich nog steeds aan. De volgende bijeenkomst, de eerste workshop, staat gepland op dinsdagavond 11 september 2018. Onder de bezielende leiding van Kees Duijvestein (pionier duurzaam bouwen) is er deze avond volop ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen en om alle ideeën in kaart te brengen. Tijdens deze workshop met als titel: "Helderheid over Duurzaamheid" wordt het veel gebruikte begrip duurzaam nader gedefinieerd. De deelnemers geven daarna aan wat duurzaamheid voor hen betekent en wat en hoe zij zelf aan die duurzaamheid willen bijdragen. Villa Futura hoopt daarmee een project te worden 100% doordacht en gedragen door de toekomstige bewoners.

Wilt u meer weten over Villa Futura?

Graag nodigen wij u van harte uit voor deze workshop van Villa Futura op dinsdag 11 september. Deze vindt van 19.30 - 21.00 uur plaats op Riviervismarkt 2. U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via info@villafutura.nl of via het aanmeldformulier op deze site.

Wat zijn uw wensen?

Graag vragen wij u om een korte vragenlijst in te vullen. Deze lijst helpt ons een beter beeld te krijgen omtrent de wensen voor dit project en voor toekomstige projecten. De vragenlijst vindt u op de website van Villa Futura. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Villa Futura