sluit
sluit

Villa Futura

Virulylaan 50 - Leidschendam

Let op: Op dit moment ligt dit project stil

Informatie


Een nieuw, duurzaam woonconcept in Den Haag en Leidschendam-Voorburg Villa Futura: innovatief duurzaam samenleven

In de Vlietzone, gelegen op de Virulylaan 50, ligt de locatie van Villa Futura. Een bijzondere plek, op de grens van Den Haag en Leidschendam-Voorburg, omringd door groen, volkstuinen en golfbanen. Villa Futura is een toekomstgericht woonconcept voor een woongroep van circa 20 koopwoningen met maximale duurzaamheidsambities.

Villa Futura is een nieuw te ontwikkelen woongemeenschap voor én door actieve mensen van alle leeftijden, die samen een prettige en duurzame leefomgeving willen creëren.

Toekomstige bewoners hebben grote invloed In Villa Futura staat nog niet alles vast: toekomstige bewoners hebben een grote invloed op hun leefomgeving en beslissen gezamenlijk over de collectieve voorzieningen. We bouwen een community waarmee we samen het project maken en realiseren. Het collectief maakt samen het plan en realiseert dit plan samen om vervolgens het gebouw en het omliggende gebied te laten bouwen en te exploiteren. De toekomstige bewoners gaan duurzaam samenleven in een omgeving die eigen energie opwekt met collectieve mobiliteit en gezamenlijke voorzieningen.

Duurzaamheid


Villa Futura heeft de ambitie de meest duurzame, toonaangevende woonvorm van Den Haag en Leidschendam-Voorburg te worden. Met en door de toekomstige bewoners wordt op innovatie wijze een duurzame woongemeenschap gecreëerd. Op het gebied van sociaal en gezond samenwonen, samenleven en gezamenlijke mobiliteit worden nieuwe initiatieven geïmplementeerd.

Op dit moment ligt dit project even stil, op het moment dat u interesse heeft kunt dit wel alvast doorgeven, dan noteren wij uw contactgegevens en wordt er contact met u opgenomen als het weer gaat lopen.

Wilt u meer weten over Villa Futura?


Meer informatie vindt u op de website van Villa Futura.

Locatie


Interesse in groepswonen?

Heeft u wel interesse in groepswonen? Kom dan naar één van onze informatiebijeenkomsten. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Heeft u nog vragen? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Specificaties


Adres
Virulylaan  
Postcode
2267 BS
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Overig
Aantal woningen
20
Aantal beschikbaar
20
Verhuurder
n.v.t.
Leeftijdsgrens
Geen

Contactinformatie